ON JE DOBITNIK DUPLEKSA U NOVOM SADU!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imre Baranji iz Bačkog Gradišta srećni je dobitnik dvoiposobnog dupleks stana u Novom Sadu, od 116 kvadratnih metara. U trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" pored stana izvučene su brojne novčane nagrade kao i 12 automobila "fijat 500l. Direktan prenos bio je na Prvom programu RTS-a.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Uzmi račun i pobedi

Sreću građanima Srbije doneli su nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumci Mina Lazarević i Andrej Pipović, kao i mladi džudo reprezentativci i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov.

Oni su neke od ličnosti koje su podržale "Godinu borbe protiv sive ekonomije", a ovaj put akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim internacionalnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja.

Svi oni će danas izvući dobitnike vrednih nagrada, saopštila je vladina kancelarija za saradnju sa medijima.

Gosti će iz ogromnog "bazena", u kojem se nalazi 4.424.463 koverti, izvući srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "DIS'' d.o.o. i "Forma Ideale'' d.o.o.

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvovaće izvlačenju i odmah, tokom emisije, proveravati da li su ispunjeni uslovi definisani Pravilima nagradne igre. Ukoliko komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta i obavestiće ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading