JOVAN JE IZGUBIO BRATA U MASAKRU U MALOM ORAŠJU, SADA JE ISPUNIO NJEGOVU NEOSTVARENU ŽELJU: Trčao do Tumana gde se i pričestio!

Autor:

Vesti

30.12.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna trka za pomoć ranjenima

JOVAN JE IZGUBIO BRATA U MASAKRU U MALOM ORAŠJU, SADA JE ISPUNIO NJEGOVU NEOSTVARENU ŽELJU: Trčao do Tumana gde se i pričestio!

Foto: Printscreen/Prva TV

Jovan Mitrović, brat jedne od žrtava masovnog ubistva u Malom Orašju kod Smedereva, nije ostao ravnodušan na tragediju koja je zadesila njegovu porodicu.

Odlučio je da preduzme konkretne korake kako bi prikupio novčanu pomoć za teško ranjene u ovom stravičnom događaju.

U sklopu svoje inicijative, Jovan je organizovao humanitarnu trku ka manastiru Tumane, koja je simbolično predstavljala put oporavka i nade za sve povređene.


Put solidarnosti i nade

Trka ka manastiru Tumane nije bila samo fizički napor, već i emotivno putovanje ispunjeno simbolikom. Jovan je zajedno sa svojom pratnjom prešao više od 90 kilometara kako bi stigao do odredišta. Ovaj poduhvat je bio podeljen u dve etape, a Jovan je uspešno stigao do manastira, ispunjavajući tako jednu od neostvarenih želja svog pokojnog brata.

Poziv na pomoć

Oni koji žele da pruže podršku i pomognu u prikupljanju sredstava za ranjene imaju priliku da to učine uplatom na žiro račun Jovana Mitrovića.

"Akcija traje do nedelje, 31. decembra, a ukoliko uplate legnu i nakon tog dana, takođe će biti prosleđene ranjenima", rekao je za RTS Jovan Mitrović.

Račun za pomoć ranjenima

Podaci za uplatu: Jovan Mitrović Broj računa: 160-6000000847092-76 Svrha uplate: pomoć ranjenima u Malom Orašju



Solidarnost bez roka

Važno je naglasiti da je solidarnost bezvremenska i da ljudi koji žele da pruže pomoć nisu ograničeni samo na određeni period. Uplate na račun Jovana Mitrovića i dalje će biti od velike koristi za ranjene u Malom Orašju, pružajući im podršku u procesu oporavka.


Inicijativa Jovana Mitrovića predstavlja primer humanosti i brige o drugima u teškim trenucima. Njegova odlučnost i posvećenost su inspiracija za sve nas da se ujedinimo i pružimo pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ukoliko ste u mogućnosti, pridružite se ovoj humanitarnoj akciji i pružite podršku ranjenima u Malom Orašju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading