VUČEVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje! Mir Božji! Hristos se rodi!

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučević je istakao važnost zajedništva i ljubavi tokom prazničnih dana, te poželeo svima mir, blagostanje, sreću i zdravlje.

VUČEVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje! Mir Božji! Hristos se rodi!

Foto: FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/bs

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je danas srdačnu čestitku povodom Božića beogradskom nadbiskupu i metropolitu Ladislavu Nemetu, kao i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji slave ovaj veliki praznik po gregorijanskom kalendaru.

U svojoj čestitki, Vučević je istakao važnost zajedništva i ljubavi tokom prazničnih dana, te poželeo svima mir, blagostanje, sreću i zdravlje. Njegove reči odzvanjaju porukom da Božić treba da nas podseti na važnost ljubavi i radosti u zajedničkom životu, a posebno je istakao želju da praznik provedu u miru i blagostanju.

"Neka nas Božić podseti da u sebi nosimo ljubav i radost zajedničkog života. Želim Vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu, sreće i zdravlja, sa božićnom porukom: Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje! Mir Božji! Hristos se rodi!", naveo je Vučević u čestitki Nemetu.

U čestitki upućenoj nadbiskupu Ladislavu Nemetu, Vučević je istakao: "Neka nas Božić podseti da u sebi nosimo ljubav i radost zajedničkog života. Želim Vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu, sreće i zdravlja, sa božićnom porukom: Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje! Mir Božji! Hristos se rodi!"

Ove reči odražavaju duboku želju za blagostanjem i prosperitetom, te naglašavaju važnost duhovnih vrednosti tokom prazničnih dana.

Ministar Vučević nije zaboravio ni pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji takođe slave Božić po gregorijanskom kalendaru. Njima je uputio najsrdačnije čestitke, uz želju da prazničnu radost podele sa svojim najmilijima u miru i ljubavi.

Njegove reči odzvanjaju porukom optimizma i solidarnosti, te ističu važnost porodičnih vrednosti tokom praznika.

Ova čestitka predstavlja primer poštovanja i tolerancije prema različitim verskim običajima, te naglašava važnost zajedništva i razumevanja među svim pripadnicima društva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Mima

24.12.2023 10:10

Srećan Božić svim našim prijateljima koji slave po Gregorijanskom kalendaru.

Ivana

24.12.2023 10:12

Mir Božiji! Hristos se rodi!

Ivana

24.12.2023 10:12

Srećan praznik

Ivana

24.12.2023 10:14

Cestitamo Bozic