PIJANI STRIC UPROPASTIO SLAVU! Mnogi su ostali u šoku nakon ove ispovesti: Sad kreće "RUKATKA", a onda je izneo rakiju, eksere i daske

Autor:

Vesti

22.12.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna u nizu hit priča sa srpskih slava.

PIJANI STRIC UPROPASTIO SLAVU! Mnogi su ostali u šoku nakon ove ispovesti: Sad kreće "RUKATKA", a onda je izneo rakiju, eksere i daske

Foto: shutterstock

Kako da slavski kolač ne puca


Slavska okupljanja u Srbiji često su prepuna zanimljivih i neobičnih događaja koji se prepričavaju iz generacije u generaciju. Pored obilja hrane i pića, situacije nastale usled prekomerne konzumacije alkohola često su tema razgovora među ljudima. Evo nekoliko neobičnih iskustava koja su podelili pojedinci na društvenim mrežama.

Jedan mladić je podelio svoje neprijatno iskustvo sa slavske proslave, ističući kako je njegov ludi stric uspeo da upropasti atmosferu svojim neumesnim ponašanjem. Nakon što je preterao u konzumaciji alkohola, stric je izazvao neprijatnu situaciju tražeći još pića na agresivan način. Ovo iskustvo pokazuje koliko alkohol može uticati na ponašanje ljudi tokom slavlja.

Drugi mladić je opisao svoje iskustvo sa "onim jednim bogatim, al neotesanim" rođakom koji je zloupotrebljavao svoj specijalni tretman na porodičnim slavljima. Ovaj primer jasno pokazuje kako novac ponekad ne može da nadomesti nedostatak pristojnosti i vaspitanja, te kako bahato ponašanje može uticati na atmosferu tokom proslava.

Jedna devojka je podelila svoje iskustvo sa slavske proslave na kojoj je konzumacija alkohola dovela do neprijatne situacije, prisiljavajući goste da napuste slavu. Ovo iskustvo naglašava važnost umerenog konzumiranja alkohola i uticaj koji može imati na društvene interakcije tokom proslava.


Jedna devojka je ispričala svoje neprijatno iskustvo sa ponašanjem ujaka svog supruga, koji je pokušao da je poljubi. Ova situacija naglašava potrebu za poštovanjem ličnih granica i pravilnog ponašanja tokom porodičnih okupljanja, posebno kada je alkohol uključen u situaciju.

Možda i najbizarnije iskustvo dolazi od mladića koji je prisustvovao slavi na kojoj su gosti ostali "zarobljeni" iza zamandaljenih vrata zbog prekomerne konzumacije alkohola. Ova priča jasno pokazuje koliko alkohol može uticati na donošenje nepromišljenih odluka i stvaranje neobičnih situacija tokom proslava.

Slavska okupljanja u Srbiji definitivno su prepuna dogodovština, a ova iskustva su samo nekoliko primera koji ilustruju koliko raznolike i neobične mogu biti situacije koje se mogu desiti za stolom tokom slavlja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading