UZNEMIRUJUĆI VIDEO KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Devojka upala u BEOGRADSKU VETERINARSKU AMBULANTU - hteli su da USPAVAJU zdravog psa!

Autor:

Vesti

10.12.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasavanje psa od uspavljivanja

UZNEMIRUJUĆI VIDEO KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Devojka upala u BEOGRADSKU VETERINARSKU AMBULANTU - hteli su da USPAVAJU zdravog psa!

Foto: printskrin

Na društvenim mrežama se već dva dana širi uznemirujući snimak koji je postavljen na Instagram profilu "serbialive_beograd".

Snimak prikazuje nemio događaj koji se desio u jednoj veterinarskoj ambulanti u Beogradu, gde je hrabra devojka spasila komšijskog psa od uspavljivanja.

 

 

Ono što je posebno potreslo korisnike ove društvene mreže jeste činjenica da je pas bio potpuno zdrav u trenutku kada je doveden na eutanaziju. Prema tvrdnjama pomenutog profila, osobe koje su dovele psa u ambulantu su to učinile jer mu je vlasnica preminula, a nisu "našle" bolje rešenje za njega.


Pas je na snimku često čujan kako cvili, verovatno osećajući da mu sledi najgore. Na fotografiji koja je podeljena na ovoj društvenoj mreži, vidi se pas tužnih očiju, potpuno prestrašen. Međutim, srećom, pas je sada na sigurnom.

Devojka koja je snimila ovaj video i spasila psa, učinila je to u poslednjem trenutku, a sada se brine o njemu kod kuće, pripremajući ga za udomljavanje.

 

@euxene89 Pas je hvala Bogu dobro, preživeo je noć i na sigurnom je kod mene. ❤️ Sada ostaje da pokusamo svim snagama da mu nadjemo adekvatan dom pun ljubavi i paznje ❤️☺️#pet #borca #udomi #udominekupuj ♬ original sound - Ksenija Banković


Reakcije korisnika društvenih mreža



Ovaj šokantni snimak izazvao je lavinu komentara ispod objave na Instagramu. Korisnici su izrazili svoje ogorčenje i saosećanje prema psu, ali i bes prema osobama koje su pokušale da uspavaju zdravog ljubimca. "Kakvi smo mi to ljudi?", "Ova devojka je pravi heroj", "Treba im oduzeti licencu", "Kakav je to veterinar?", "Svaka će te suza ovog psa stići" - samo su neki od komentara koji oslikavaju šok i bes korisnika društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading