SRBIJO, KAD ONI ČUVAJU, MOŽEŠ MIRNO DA SPAVAŠ! Evo KAKO izgleda vatrena obuka studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.12.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta imali su priliku da prođu deo vatrene, taktičke i druge obuke.

SRBIJO, KAD ONI ČUVAJU, MOŽEŠ MIRNO DA SPAVAŠ! Evo KAKO izgleda vatrena obuka studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Država i Ministarstvo jesu dali najbolje uslove za sticanje znanja i veština, ali je na studentima da ukazano poverenje opravdaju kroz posvećen i predan rad za svoju državu i građane, štiteći ih od svih oblika kriminala.

Na terenskoj obuci studenti su imali priliku da kroz date prirodne uslove i upotrebu najsavremenijeg naoružanja steknu najbolja znanja i unaprede sopstvene veštine.

Podsetimo, Aleksandar Vulin je poručio novoj generaciji studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta da su oni budućnost i nada srpske policije i da će po završenom školovanju, za razliku od nekih ranijih vremena, u radni odnos u Ministarstvo unutrašnjih poslova ulaziti sa stečenom stručnom spremom.

Trudićemo se da vam obezbedimo dobre i još bolje uslove za život i rad. Za razliku od nekih prethodnih godina, svi vi koji ste na budžetu, prvog dana kada završite školovanje, kada uđete u policijsku upravu, tamo gde su vas odredili i poslali, radićete sa vašom stručnom spremom i imaćete priliku da tu i ostanete, napredujete, radite - rekao je Vulin na svečanosti povodom prijema nove generacije na Kriminalističko-policijski univerzitet. 

Ministar Vulin je istakao da se u nekim ranijim vremenima ova škola manje cenila nego što zaslužuje. 

Zato ćete vi koji je završite imati naše poverenje i bićete naša nada. Da li ćete tu nadu opravdati, biti vredni poverenja koje vam je dato, to će zavisiti isključivo od vas, od načina na koji stečeno znanje budete pokazali i prikazali onima sa kojima ćete raditi - rekao je ministar Vulin. 

Ministar je poručio studentima da čuvaju svoju Srbiju, jer nemaju drugu zemlju i istakao da će njima biti onako kako bude državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading