VREDNI DOMAĆIN IZ ROĆEVCA SAM SEBI ODREDIO KAD ĆE DA UMRE! Podigao nadgrobni spomenik - pa urezao DAN SMRTI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrivoje (88) sam podigao svoj nadgrobni spomenik i planirao svoj kraj.

VREDNI DOMAĆIN IZ ROĆEVCA SAM SEBI ODREDIO KAD ĆE DA UMRE! Podigao nadgrobni spomenik - pa urezao DAN SMRTI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@TvCentar

Dobrivoje Antonijević, osamdesetosmogodišnjak iz sela Roćevac kod Svilajnca, jedan je od retkih stanovnika ovog kraja koji je ostao da živi sam. Sa velikom hrabrošću i samopouzdanjem, Dobrivoje se svakodnevno bori sa svim izazovima koje mu život donosi.

- Planirao sam život bar do 2030. godine, e sad da li će da se ispuni moja želja to ne znam - kaže Dobrivoje za TV Centar. 


Svoje domaćinstvo vodi samostalno, a brigu o živinama i tovljenicima, kao i o održavanju dvorišta i obradi četiri hektara zemlje, obavlja samostalno. Uz veliku upornost i marljivost, Dobrivoje je naučio da se oslanja samo na sebe i da sebi organizuje vreme na najbolji mogući način.

- Dobrivoje je došao sa svojim datumom smrti, ja reko Dobrivoje vi ste ovde pogrešili - kaže Nebojša Stanojković za TV Centar.


Ono što izdvaja Dobrivoja od drugih domaćina jeste njegova urednost i precizno planiranje svakog detalja. Uprkos činjenici da živi sam, on je uspeo da sebi podigne nadgrobni spomenik još 2019. godine, sa tačnim datumom svoje smrti. Ovaj neobičan potez izaziva pažnju i interesovanje okoline, ali Dobrivoje se na to samo nasmeje i šali se na svoj račun.

- On je jedan divan čovek, divan čovek - kaže jedan od meštana.

Njegovom primeru bi mogli da se nauče mnogi, jer Dobrivoje je dokaz da se i u starosti može biti nezavisan i samostalan. Njegova hrabrost i snaga su inspiracija za sve koji se plaše da se suoče sa životnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading