HAOS U ČAČANSKOJ ŠKOLI! Dim počeo da izbija iz zidova - vatrogasci morali hitno da intervenišu!

Autor:

Vesti

07.11.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor škole za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar", Milorad Đondrić, izjavio je da je dim počeo da izbija iz zida gde se nalazio radijator.

HAOS U ČAČANSKOJ ŠKOLI! Dim počeo da izbija iz zidova - vatrogasci morali hitno da intervenišu!

Foto: shutterstock

Učionica

U školi za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar" u Čačku, tokom dana se dogodio manji incident kada su nastale probleme sa instalacijama, a dim je počeo da izbija iz jednog od zidova. Policija i vatrogasne ekipe su odmah izašle na teren kako bi rešile situaciju.

Direktor škole za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar", Milorad Đondrić, izjavio je da je dim počeo da izbija iz zida gde se nalazio radijator. Nastavnici su odmah pozvali vatrogasce kako bi utvrdili uzrok dima i sprečili mogući požar.

- Počelo je da dimi iz zida gde je radijator, odmah smo zvali vatrogasce kako bi videli šta se događa i kako ne bi došlo do požara i većih problema, kako su nam rekli iz nekog razloga povećava se temperatura u prostoriji, u narednim danima treba da ustanovimo koji je razlog tome - rekao je za Milorad Đondrić direktor Škole za osnovno i srednje obrazovanje "1.novembar" u Čačku.

Đondrić je takođe naveo da se u narednim danima planira istražiti razlog problema s instalacijama. S obzirom na to da se u školi nastava odvija samo u prvoj smeni, nije bilo potrebe za obustavljanjem nastave.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar" osnovana je 1974. godine u Čačku i pruža obrazovanje za učenike čiji su mentalni, telesni i socijalni razvoj ometeni. Škola obezbeđuje posebne nastavne planove i programe, kao i stručno osoblje kako bi podržala ove učenike u njihovom obrazovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading