POMOZIMO DRAGANI SLANJEM 180 NA 2407! Ne dozvolimo da se jedan mlad život ugasi! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.11.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragani je sada neophodna operacija, citoreduktivna procedura, koja bi se mogla obaviti u Jermeniji ili Crnoj Gori, ali za to je potrebno 30.000 evra.

POMOZIMO DRAGANI SLANJEM 180 NA 2407! Ne dozvolimo da se jedan mlad život ugasi! (FOTO)

Foto: printscreen

Dragana Slavković se bori sa peritonealnom diseminacijom već dve godine, suočavajući se sa teškim izazovima i nesigurnim prognozama.

Nakon perioda stabilnog stanja, u julu ove godine primetne su nove promene na trbušnom zidu i levom bubregu, dok su postojeće promene postajale veće. Dragani je sada neophodna operacija, citoreduktivna procedura, koja bi se mogla obaviti u Jermeniji ili Crnoj Gori, ali za to je potrebno 30.000 evra.

Foto: printscreen

 

Udruženje "JOKS", u saradnji sa frulašem Lazarom Đorđevićem i etno-pojcima Jelenom Jevtić i Jovanom Novaković, organizuje humanitarni koncert zakazan za 24. novembar, s početkom u 19:30 časova, u Pan teatru u Beogradu. Program ovog koncerta obuhvata izvođenje predstave "Lajanje na zvezde", uz etno-pojanje i sviranje.

Cilj ovog događaja je prikupljanje novčanih sredstava kako bi se pomoglo Dragani u njenoj borbi za ozdravljenje. Putem glume, pesme i muzike, organizatori žele da pruže podršku i prikupe neophodna sredstva za njeno lečenje.

Ukoliko želite da podržite ovu humanitarnu akciju i pomognete Dragani, možete poslati SMS poruku sa sadržajem "180" na broj 2407. Svaki doprinos je od velike važnosti i pomaže u borbi za Dragani život.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading