KONFERENCIJA DSC EUROPE 23 USKORO U BEOGRADU!

Autor:

Vesti

31.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim putem Vas obaveštavamo da će se dugo očekivana konferencija DSC Europe 23 - posvećena veštačkoj inteligenciji i podacima - održati od 20. do 24. novembra u Sava Centru.

KONFERENCIJA DSC EUROPE 23 USKORO U BEOGRADU!

Foto: Data science conference

DSC Europe

DSC Europe je događaj koji se ne sme propustiti ako ste zainteresovani za moderne oblasti veštačke  inteligenciju, analitike, mašinskog učenja i inženjeringa podataka. Teme koje će, između ostalih, biti obrađene na skupu su Generative AI, Computer Vision, Big Data Analytics, AI Safety, AI & Data Strategy, Building AI product, Medical Imaging, LLM Chatbots, AI-intrusion detection, AI personalisation i druge. Sa više od 3000 posetilaca iz preko 45 država sveta, i potvrđenih 500 i više govornika, konferencija će biti odlično mesto za učenje i diskusiju sa svetskim liderima i ekspertima u ovim oblastima, kao što su:

Republika

Foto: Data science conference

 

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite - trenutno u ponudi imamo aktuelnu Regular cenu karata koja je dostupna do 1. novembra!

Pored glavnog dela programa, DSC Europe će obuhvatiti i širok spektar tema, koji će biti okrenut ka donosiocima odluka (DSC:X - executive track), kao i najnovijim trendovima koji menjaju svet oko nas - poput NeuroAI, People Analytics, AI in Marketing, Quantum Computing, Hyper Personalisation i još mnogo drugih. Pored toga, na samoj konferenciji će biti organizovati još pet manjih događaja koji će se fokusirati na primenu podataka i veštačke inteligencije u određenim industrijama. Oni će biti posvećeni specifičnim temama u oblasti medicine i farmacije, Fintech i Web3.0, gejminga i kreativnih industrija, Cyber security, kao i  eCommerce i maloprodaji.

Stoga, vidimo se u Beogradu, jer će Beograd postati svetska prestonica veštačke inteligencije u periodu od 20-24. novembra ove godine.

Promenimo svet kroz podatke!

Govornici:  https://www.datasciconference.com/speakers/

Za više informacija o konferenciji: https://www.datasciconference.com/

Da biste videli atmosferu prošle godine: https://www.youtube.com/channel/UC-yt9rh6xh9Ym0vtTIA105w

Data Science Conference (DSC) je jedna od vodećih svetskih franšiza koja je posvećena veštačkoj inteligenciji i nauci o podacima, a koju organizuju Data & AI Cosmos DOO i Data Universe DOO. To je multidiciplinarna konferencija sa obiljem međunarodno priznatih govornika, prezentacija, diskusija, radionica i pratkičnih tutorijala. DSC je do sada organizovao događaje koje je posetilo preko 20.000 učesnika iz više od 130 država. Od 2015. godine do danas DSC je uspostavio partnerstvo sa više od 200 kompanija, 50 profesionalnih zajednica i preko 30 akademskih institutcija, dopirući do više od 1.000.000 entuzijasta i profesionalaca u pomenutoj oblasti.

Moto DSC je “Menjajmo svet kroz podatke!”

Za vise informacija posetite njihov website:https://www.datasciconference.com/

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading