GSP NA UDARU NEVASPITANIH TINEJDŽERA! Otežano kretanje autobusa zbog dečijih igrarija - putnici besni, društvene mreže GORE! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.10.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana pojedini vozači autobusa muku muče sa nevaspitanim dečacima koji zavrću točkić za vrata autobusa koji se nalazi sa spoljne strane vozila.

GSP NA UDARU NEVASPITANIH TINEJDŽERA! Otežano kretanje autobusa zbog dečijih igrarija - putnici besni, društvene mreže GORE! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC, Shutterstock

Poslednjih dana vozači autobusa suočavaju se s problemom nevaspitanog ponašanja dece koja zavrću točkić za vrata autobusa, nalazeći se s njegove spoljne strane.

Iako razlog za ovo ponašanje nije jasan, upozorenja na ovu neprimerenu aktivnost počela su da se pojavljuju na društvenim mrežama.

- Roditelji nek povedu računa o svojoj deci jer deca konstantno okreću točkić za vrata autobusa i daju aplauz vozačima kada provale šta se dešava. Vrata ne mogu da automatski da se zatvore iz istog razloga - napisala je jedna žena, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beograd_rezerva".

Jedna zabrinuta građanka je podelila svoje iskustvo na Instagramu, izrazivši brigu zbog ovog ponašanja dece i pozvala roditelje da preduzmu odgovarajuće mere. Prema njenom izveštaju, deca okreću točkić za vrata autobusa i čak aplaudiraju vozačima kada shvate šta se dešava.

- Njihov odgovor je bio: "A šta da radimo?" Rekla sam im da postoji druga zanimacija kojom mogu da se bave. ali su odlučuli da sačekaju druga dva autobusa i urade opet isto - navela je ona.

Osim što ovo ponašanje predstavlja rizik za bezbednost putnika i vozača, ono takođe sprečava automatsko zatvaranje vrata autobusa.

Građanka je izrazila svoje nezadovoljstvo i ogorčenje prema roditeljima ovih nevaspitane dece i naglasila važnost osnovnog vaspitanja i kulture.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading