NESTALA MAJKA ČETVORO DECE IZ NIŠA! ČUJU SE SAMO VAPAJI NJENIH RODITELJA! Pre 48 sati joj se izgubio svaki trag - SRBIJO POMOZI!

Autor:

Vesti

26.10.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela ima četvoro dece, tri sina i jednu ćerku, uzrasta od prvog do sedmog razreda.

NESTALA MAJKA ČETVORO DECE IZ NIŠA! ČUJU SE SAMO VAPAJI NJENIH RODITELJA! Pre 48 sati joj se izgubio svaki trag - SRBIJO POMOZI!

Foto: shutterstock

Policija

Niška policija je prijavila nestanak Sanele Berović iz Niša, majke četvoro dece. Njena majka i prijatelji su objavili fotografiju na društvenim mrežama sa apelom da se objava podeli kako bi se pronašla.

Marina Berović, majka Sanele, izrazila je zabrinutost i navela da je Sanelin suprug obavestio porodicu da je nije zatekao kod kuće, nakon čega je ona prijavila nestanak policiji. Sanela nije ponela sa sobom novac, dokumenta ni mobilni telefon.

Foto: Društvene mreže

 

Sanela ima četvoro dece, tri sina i jednu ćerku, uzrasta od prvog do sedmog razreda. Njena majka moli za povratak Sanele žive i zdrave.

U niškoj policiji su potvrdili da je nestanak prijavio suprug i da se trenutno radi na slučaju. Građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestanku Sanele su pozvani da je jave policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading