KVALITETNA GRADNJA TEMELJ PROGRESA! Jubilarna proslava 20 godina uspešnog poslovanja MILLENNIUM TEAM-a: I u treću deceniju ulazimo pouzdano i odgovorno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija nagradila najvernije zaposlene, koji predstavljaju njenu najveću vrednost.

KVALITETNA GRADNJA TEMELJ PROGRESA! Jubilarna proslava 20 godina uspešnog poslovanja MILLENNIUM TEAM-a: I u treću deceniju ulazimo pouzdano i odgovorno

Foto: Millennium Team

Millennium Team

Kompanija Millennium Team proslavila je sa svojim zaposlenima 20 godina uspešnog poslovanja i tom prilikom dodelila jubilarne nagrade zaposlenima, koji su u kompaniji duže od pet, 10 i 15 godina. Svečana proslava, simbolično, održana je na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u instituciji koja je iznedrila najbolje inženjere kompanije.

STRUČNOST I LOJALNOST

Retke su domaće kompanije koje mogu da se pohvale zaposlenima koji imaju dug radni staž u jednoj kompaniji, a u Millennium Team-u 200 zaposlenih duže je od pet, 10 i 15 godina. Kompanija je nagradila svoje kolege i upriličila svečanost za pamćenje.

Predanost, stručnost i lojalnost zaposlenih stubovi su kompanijskog uspeha, koji ponosno slavimo, ističu iz kompanije, a najverniji zaposleni nagrađeni su posebnim nagradama.

Millennium Team ističe se na tržištu projektovanjem i izgradnjom velikih i značajnih građevinskih infrastrukturnih projekata.

- Dve decenije gradimo i pouzdan smo partner u realizaciji značajnih građevinskih projekata. Ulažemo u inovativnost, ali negujemo i tradiciju. Gradimo bezbedne puteve, sigurne gasovode, dugotrajne i kvalitetne objekte. Naši demineri rade razminiranje da bi osigurali pripremu terena za buduću infrastrukturu - ističe Stojan Vujko, generalni direktor Millennium Team-a, naglašavaući da je sinergija delatnosti, dobrog tima i predanog rada postavila Millennium Team na poziciju lidera na građevinskom tržištu.

Foto: Millenium Team

Kompanija koja ulaže u sebe

- Konstantna ulaganja u kadrove i opremu našu kompaniju vode putem prosperiteta.  Diverzifikovali smo naše poslovanje da bismo podržali naše osnovne delatnosti, ali ističemo da su naši zaposleni stub Millennium Team-a. Dobra kuća se gradi na jakim temeljima, mi smo naše postavili pre 20 godina i znamo da će trajati još dugo - zaključuje Vujko.

U Millennium Team grupi zaposleno je više od 1.800 zaposlenih, a u Millennium Team-u 580.

SLOŽENI PROJEKTI

Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija preuzima sve složenije projekte, čime potvrđuje svoje kvalitete: pouzdanu i blagovremenu izgradnju, uz primenu savremenih tehnoloških rešenja s minimalnim uticajem na životnu sredinu. Osnovne delatnosti kompanije su energetika: projektovanje i izgradnja gasovoda, naftovoda, magistralnih i regionalnih toplodalekovoda; ekologija: projektovanje i izgradnja hidrotehničkih objekata fekalne kanalizacije, vodovoda, postrojenja za pijaće vode; inženjerski objekti: data centri, regionalni putevi, mostovi, objekti visokogradnje; humanitarno razminiranje: čišćenje terena i uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava.

Republika

Foto: Millenium Team

Millennium Team posluje već 20 godina

Kompanija će nastaviti da bude dosledna svojim zaposlenima i odgovorna prema zajednici u kojoj posluje.

- I u treću deceniju poslovanja ulazimo gradeći i radeći kao do sada - pouzdano i odgovorno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading