OD IVICE NEMA NI TRAGA NI GLASA VEĆ 10 DANA: Telefon nestalog muškarca je danima ugašen - Očajni otac daje sve od sebe da ga nađe!

Autor:

Vesti

16.10.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mole sve koji ga vide da se jave ocu na 0621458125 ili policiji.

OD IVICE NEMA NI TRAGA NI GLASA VEĆ 10 DANA: Telefon nestalog muškarca je danima ugašen - Očajni otac daje sve od sebe da ga nađe!

Foto: Društvene mreže

Tridesetjednogodišnji Ivica Kocić iz Vlasotinca nestao je u subotu 7. oktobra, njegov nestanak je prijavljen policiji. Do roditelja su stigle dojave da je viđen u Beogradu.

Otac nestalog mladića ovog vikenda i sam je bio u Beogradu u potrazi za sinom. Kako je rekao u izjavi za Telegraf, danas ističe deseti dan kako se za Ivicom traga.

- Malopre sam došao iz Beograda. Bio sam u policijskoj upravi, u 29. Novembra. Traže ga. Dobio sam neke dojave sa Novog Beograda. Da li su lažne ili nisu, još ne mogu da potvrdim - rekao je dodajući podatak o novoj lokaciji na kojoj je možda viđen.

Prethodno, Ivica je navodno bio u Ustaničkoj ulici. Kako nam je otac tada rekao, nije imao novac za piće, zbog čega su mu skinuli jaknu i patike. Tako ga je video izvesni taksista koji se sažalio nadmladićem.

Ipak, tada nije pronađen. U potragu za njim dali su se prijatelji i kolege, ali bez uspeha.

Kako smo na početku izveštavali, Ivica je u subotu autobusom krenuo iz Kraljeva, gde radi kao građevinski radnik. Jedan kolega je sišao u Kragujevcu, a on je nastavio dalje. Otac ga je bezuspešno zvao na telefon, ali od subote u popodnevnim satima telefon nestalog Ivice više i ne zvoni.

Kako smo saznali od jednog Ivičinog kolege, mladić je u mladosti imao tešku nesreću koju je čudom preživeo i od tada je na terapiji. Mole sve koji ga vide da se jave ocu na 0621458125 ili policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading