BACE NEKI SITAN PREDMET PA SKAČU PRED KOLA: Novi tiktok izazov hara Srbijom, vozači oprez!

Autor:

Vesti

16.10.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da vam nekoliko dečaka istrči ispred automobila i počne da vas fotografiše. Blicevi sevaju, oni istrčavaju - ispričao je svedok koji je imao neprijatnu situaciju zbog ovog izazova.

BACE NEKI SITAN PREDMET PA SKAČU PRED KOLA: Novi tiktok izazov hara Srbijom, vozači oprez!

Foto: Facebook/tehace019

U Srbiju je stigao strašan "TikTok" izazov koji inspiriše uglavnom decu da istrčavaju na put ispred kola na šta je upozorio savet roditelja jedne novosadske osnovne škole, nakon incidenta koji se desio pre dve nedelje u ovom gradu. Deca uzrasta od 8 do 10 godina bace neki sitan predmet na kolovoz, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

Poslednji zabeleženi incident, pomenutog opasnog TikTok izazova zabeležen je sinoć u beogradskom naselju Braće Jerković, kada je devojka igrala na kolovozu, a u jednom trenutku dok prilaze automobili kreće ka njima i izbegava ih u poslednjem trenutku. Takav slučaj je zabeležen video snimkom, a ubrzo je postao viralan.

Na svu sreću u ovom "izazovu" nije bilo povređenih

Svedok događaja koji se dogodio pre nekoliko dana, kada su deca u Novom Sadu istrčavala pred automobile opisao je kako to izgleda na ulici. Iskoristio je reč "opasnu igru".

- Ne znam šta time žele da postignu. Verovatno da preplaše vozača što im svakako polazi za rukom. Zamislite da vam nekoliko dečaka istrči ispred automobila i počne da vas fotografiše. Blicevi sevaju, oni istrčavaju... Naravno da ćete odmah stisnuti kočnicu i ukopati se u mestu. A šta ako ih neko ne primeti na vreme? To je vrlo opasna 'igra' koja može isto imati i fatalan ishod. Nadam se da će se dozvati pameti a i da će što više roditelja saznati za taj izazov kako bi opomenuli svoju decu da to ne rade - ispričao je svedok još jednog opasnog TikTok izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
ka

16.10.2023 15:37

vozači da budu oprezni zato što nadrogirani klinac skače na auto? o čemu pričate