REKA KRVI U NOVOM PAZARU! Raška poprimila jeziv izgled, meštani u STRAHU - sumnja se da je u pitanju NEŠTO JEZIVO!

Autor:

Vesti

11.10.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je postala nepodnošljiva za lokalno stanovništvo.

REKA KRVI U NOVOM PAZARU! Raška poprimila jeziv izgled, meštani u STRAHU - sumnja se da je u pitanju NEŠTO JEZIVO!

Foto: TANJUG/ DRAGAN NIKOLIC, fotografija niske rezolucije/ nr

Poplave u okolini Prijepolja

Nedavno, stanovnici Novog Pazara su suočeni s jezivim prizorom kada je reka Raška u blizini stare hidrocentrale postala gotovo potpuno crvena od životinjske krvi. Ovaj užasan prizor izazvao je zabrinutost i odvratnost među građanima, a pretpostavlja se da krv koja je završila u reci potiče iz obližnjih klanica.

Situacija je postala nepodnošljiva za lokalno stanovništvo, s obzirom na katastrofalni smrad koji je ispunio okolinu. Meštani izražavaju duboku zabrinutost zbog ove situacije i apeluju na nadležne organe da hitno reaguju.

- Oseća se katastrofalan smrad, ne može da se diše, a da ne govorimo koliko zastrašujuće izgleda reka koja je preplavljena krvlju. Ovo nažalost nije prvi put da se ovako nešto dešava, ali niko ne reaguje - kažu zabrinuti građani.

Nakon prijave građana, ekipe Komunalne policije i zaposleni u Policijskoj upravi Novi Pazar izašli su na teren kako bi istražili ovu zabrinjavajuću situaciju. Nadležni organi će sada preduzeti korake kako bi utvrdili izvor i odgovornost za ovaj incident.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading