BOŽE, GDE JE KRAJ!? U ovoj pekari u Srbiji možete dobiti i DLAKU kao dodatak u sendviču!

Autor:

Vesti

07.10.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skroz dobra pekara" nastavlja da skandalizuje svoje potrošače.

BOŽE, GDE JE KRAJ!? U ovoj pekari u Srbiji možete dobiti i DLAKU kao dodatak u sendviču!

Foto: Shutterstock

Bube u pecivima, miševi koji šetaju po lokalima samo su neki od gadosti koje su ljudi prijavljivali da su doživljavali i videli u marketima "Skroz dobre pekare".

I taman kad pomisli čovek da "dalje nema", "Skroz dobra pekara" nas iznenadi novom svinjarijom.

Naime, jedan potrošač iz Pančeva obavestio je javnost putem "Fejsbuka" da je u dva sendviča koliko ih je tamo kupio, nabasao, ni manje ni više, nego na dlake.

- U "Skroz Dobra Pekara" kod glavne autobuske, u oba francuska sendviča su mi bile dlake u testu. Savet: Bolje kupite čips, smoki ili 7days, ne bacajte pare na nehigijenske pekare - napisao je razočarani potrošač.

Ako je suditi po komntarima, nije samo njemu "servirane" dlake u sendviču.

Republika

Foto: printskrin/facebook

 

 

- I ja se priključujem jer sam pre dve nedelje isto tako našla dlaku dugačku da mi se smučilo Devojke treba da imaju vezanu kosu ili.pak neke kape i nenadograđene nokte. Ipak je hrana u pitanju. Malo više sanitarna.da prošeta u svim pekarama, ne samo ovoj. Uz dužno poštovanje onih koji poštuju pravila - odgovorila je na njegov komentar jedna žena.
Napominjemo da je Republika više puta u svojim tekstovima upozoravala na loše higijenske uslove u lokalima ovih pekara.

U jednoj od njihovih pekara nalazi se i šaht posred radnje.što je prema propisima strogo zabranjeno, jer je šaht veliki izvor zaraze.

Takođe u jednoj njihov radnji snimljen je i miš kako šeta po vitrinama i gricka kolače.

Još jezivije od snimka je svedočenje mušterija i zaposlenih u istoj pekari koji napominju da su miševi, bube i druge gadosti sasvim normalna pojava u njihovom pecivu, ali i objektima gde proizvode i prodaju hranu.

- Ovo nije prvi put da se ovo dogodi u pekari "Skroz dobra pekara". Poznanik je radio kod njih, neću nikog da omalovažavam, ali ja ne jedem tamo već dosta godina, i to sa dobrim razlozima. Ovaj miš je samo jedan od njih - prokomentarisao je tada naš izvor.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading