POSLALI DECU NA EKSKURZIJU U HOTEL KOJI SE RASPADA: Đaci iz Kruševca snimili sramotu koju su PAPRENO platili! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.10.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama đaci iz kruševačke gimnazije podelili snimak hotela u koji ih je škola poslala na ekskurziju.

POSLALI DECU NA EKSKURZIJU U HOTEL KOJI SE RASPADA: Đaci iz Kruševca snimili sramotu koju su PAPRENO platili! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/jeftovicjana

Đaci kruševačke gimnazije otišli su na ekskurziju u Trebinje, a ono što ih je tamo sačekalo, šokiralo je kako njih, tako i čitavu javnost. Naime, učenici ove škole su snimili video iz hotela u kom se javno vidi da se sve rasprada pri samom dodiru - od zavese do tuš kabine.

Video se proširio na TikToku i drugim društvenim mrežama, a pored stanja hotela, obratili su pažnju na cenu ekskurzije.

@jeftovicjana

200e

♬ original sound - Teodora🥃🥃

Direktorka škole Biljana Dačić kaže da zvanične pritužbe još nije primila i da nije isključeno da je reč o nekoj od prošlogodišnjih ekskurzija.

- Znate kako, ja ne znam da li pod tim imenom postoji učenica koja je objavila video, imamo preko hiljadu đaka, pa to moram da proverim. Deca su za ekskurziju dobila hotele sa tri i četiri zvezdice, sve je bilo u redu i nismo imali nikakvih prijava da bilo šta ne valja - rekla je direktorka za Telegraf i dodaje da je praksa da u saradnji sa profesorima i decom kada uđu u smeštaj prijave svaki kvar, kako ne bi pri izlasku iz hotela imali probleme.

- Znam da nije bilo problema, a moguće je da su na snimku ostavljeni pogrešni podaci škole. Svakako, hvala što ste se javili, a ja ću istražiti šta se dešava - rekla je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading