ŠTA SE KRIJE IZA REKLAME ZA ŠKOLU ZA TIK TOKERE! Deci obećavaju slavu i veliku zaradu: A zapravo...

Autor:

Vesti

28.09.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U objašnjenju- zašto baš ova škola -navodi se da je došlo digitalno doba i da je naveća zarada na društvenim mrežama, međutim, nakon što se reklama pojavila na društvenim mrežama oglasio se jutjuber koji je naveo da je letak zapravo bio prevara.

ŠTA SE KRIJE IZA REKLAME ZA ŠKOLU ZA TIK TOKERE! Deci obećavaju slavu i veliku zaradu: A zapravo...

Foto: shutterstock, printscreen/twitter

- Neka i vaše dete postane poznato! TikTok škola! U korak sa vremenima- došlo je digitalno doba, gde se najveća zarada nalazi upravo na internetu i društvenim mrežama - navodi se na letku koji se širi društvenom mrežom Tviter, a kojim se reklamira škola TikToka u Srbiji.

Foto: Printscreen/Twitter

Društvenim mrežama se deli letak za školu TikToka

Da, dobro ste pročitali! Kako se navodi u ovoj reklami - u Srbiji postoji školica/obuka kojom se vaše dete uči da bude influenser, da postane poznato, zgrće pare u virtuelnom svetu. 

- Najtraženija profesija. Preko 30 odsto dece se izražava da žele da budu infulenseri kada porastu - navodi se još na letku. 

Međutim, konkretnijih podataka gde se nalazi škola, kao i ko sve može da se prijavi za tu obuku na letku nije bilo, što po svemu sudeći nije slučajnost. Budući da se oglasio jutjuber koji je na svom kanalu okačio video, u kojem zasluge za kreiranje ove reklame pripisuje sebi, navodeći uz to i razlog, krajnje bizaran.

- Da, prevario sam inteternet i novinare lažnim flajerom za Tik tok školu koja uopšte ne postoji. Ovo je priča o tome - rekao je tiktoker u videu u kom objašnjava na koji način je obmanuo javnost da poveruje u postojanje ove imaginarne školice za Tik tok.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fosil

28.09.2023 15:08

Otkad treba škola za najstariji zanat?!🤔