ĐORĐE JE POBEDIO U KVIZU POTERA I OSVOJIO NEVEROVATNIH 620.000: Za kraj je rekao jednu rečenicu koja celoj naciji ODZVANJA U UŠIMA! Reči Zrenjaninca teraju suze na oči (FOTO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe dolazi iz Zrenjanina i radi kao knjižar, a kada je osvojio 620.000 dinara rekao je samo jedno i oduševio naciju!

ĐORĐE JE POBEDIO U KVIZU POTERA I OSVOJIO NEVEROVATNIH 620.000: Za kraj je rekao jednu rečenicu koja celoj naciji ODZVANJA U UŠIMA! Reči Zrenjaninca teraju suze na oči (FOTO)

Foto: Youtube

Pobednik potere Đorđe Jović

Đorđe Jović, sinoćni pobednik kviza "Potera", oduševio je gledaoce, voditelja Jovana Memedović, ali i samog tragača Milana Bukvića, koji je nakon završnice momentalno ustao, aplaudirao i srdačno mu čestitao.

Đorđe ima 50 godina i dolazi iz Zrenjanina i radi kao knjižar. U finalnoj poteri se našao sam i osvojio neverovatnih 620.000 dinara.

Osim impozantnim znanjem, Đorđe se izdvojio i jednom rečenicom koja je oduševila i mnoge korisnike društvenih mreža.

Na pitanje voditelja Jovana Memedovića da li će nakon pobede u "Poteri" postati heroj iz Zrenjanina. Đorđe se nasmejao i dao upečatljiv odgovor da će biti "heroj radničke klase".

Foto: Youtube

Đorđe Jović

Ovaj odgovor nije prošao nezapaženo, pa je i jedna voditeljka podelila komentar:

- Jao, kakva epizoda "Potere"! Jedan takmičar pobedio, cela ekipa mu aplaudirala. Pitaju ga da li je postao heroj, a on odgovara: "Heroj radničke klase iz Zrenjanina" - napisala je bivša voditeljka i podelila komentar na Instagram storiju uz fotografiju Jovanovića iz emisije.

Foto: Instagram

Kviz Potera

- Veliki car - stoji u opisu posta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading