RUSKI ŠLEPER SE PREVRNUO KOD PROKUPLJA!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

02.03.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz velike napore u selu Glasovik na putu Žitni Potok- Beli Kamen, iz snežnih nanosa izvučen je ruski šleper- hladnjača koji se prevrnuo.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Akciju jе sprovela Zimska služba Opštine Prokuplјe. Vozač kamiona ruskog prevoznika je krećući se iz pravca Bojnika zbog loših vremenskih uslova promašio skretanje i zalutao na planinski put prema Belom Kamenu, gde se i prevrnuo.

- Odmah nakon saznanja da se na ovom putu nalazi hladnjača zarobljena u snegu, angažovali smo firmu "Mandić kop“ koja je zadužena za zimsko održavanje puteva na ovom području. Uložili smo sve snage i mehanizaciju kako bismo što pre pomogli vozaču kamiona da izađe iz smetova i bezbedno nastavi put - rekao je član Opštinskog veća Opštine Prokuplje Filip Jovanović.

Prema njegovim rečima, za veoma kratko vreme hladnjača je izvučena iz snega i usmerena na pravi put, na zadovoljstvo spasilaca i ruskog vozača Alekseja.

Kako kažu oni koji su bili na terenu, iako je bilo muke da se šleper izvuče, sporazumevanje je bilo savršeno i barem u tom pogledu nije bilo problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading