NESTALI SRBI U PARALIJI! Deca danima pokušavalju da ih dobiju, ali su im telefoni nedostupni! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.09.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Milosavljević ne javlja se svojoj porodici od nedelje, kada su stigli u mesto Katerini.

NESTALI SRBI U PARALIJI! Deca danima pokušavalju da ih dobiju, ali su im telefoni nedostupni! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Nestali srbi u Grčkoj

Kako se navodi na društvenim mrežama, oni su u nedelju stigli na letovanje i od tada su im telefoni nedostupni.

- Dragi prijatelji posebno oni koji su trenutno u mestu Katerini Paralija. Imamo opet jednu akciju. U nedelju su u Paraliju stigli Mirka i Mile Milosavljvić i našli su sobu u blizini plaže. Tada su se javili svojoj porodici, tačnije ćerci i sinu. Od tada njihova deca bezuspešno pokušavaju da ih dobiju ali oni su nedostupni. Kontaktirali su policiju u Kateriniju i dobili su informaciju da nemaju podatke da se ovim ljudima nešto dogodilo. Zbog toga bih zamolio sve vas koji ovo čitate a nalazite se u Paraliji da, ukoliko vidite ovaj par, da ih obavestite da ih deca traže i da su zabrinuta. Oni su došli sa automobilom crne boje marke BMW manjim iz serije BMW-a i imaju tablice iz Despotovca znači DE. Zamolio bih sve da izbegnu u komentarima pretpostavke već da se koncentrišu na potragu. U prilogu vam dostavljam i sliku bračnog para. Svima koji se odazovu ovom apelu unapred se zahvaljujem u ime porodice, a i u svoje lično ime - navodi se u apelu koji je objavljen na Fejsbuk grupi Grčka info.

Navodi se i da su u Paraliju stigli crnim BMW-om 118d.

Podsetimo, ovo nije prva porodica koja je nestala u Grčkoj. Početkom avgusta se društvenim mrežama proširio apel da se pronađe porodica koja je sa decom krenula put Tasosa. Oni su nakon nekoliko dana uspeli da se jave, navodeći da su imali problem sa telefonom i mrežom.

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading