POD OKRILJEM NOĆI OBIJA TRAFIKE PO KARABURMI! Društvo ga bodri i čeka na ćošku - vandal KRADE ALKOHOL pa se iživljava na ulici! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.08.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku krađe, mladić je bio okružen svojim drugovima, koji su čekali da im donese sokove i alkohol.

POD OKRILJEM NOĆI OBIJA TRAFIKE PO KARABURMI! Društvo ga bodri i čeka na ćošku - vandal KRADE ALKOHOL pa se iživljava na ulici! (VIDEO)

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Jutros u 4 sata, na Karaburmi, jedan mladić je izvršio provokativan incident. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Moj Beograd" vidi se kako mladić obija frižider u trafici i počinje da krade pića.

U toku krađe, mladić je bio okružen svojim drugovima, koji su čekali da im donese sokove i alkohol. Međutim, iznenada je mladić bacio flaše pića na asfalt i brzo pobegao sa lica mesta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Incident je zabeležen na snimku i postavljen na društvene mreže, privukavši pažnju javnosti. Postoji mogućnost da će vlasti i policija reagovati na ovaj događaj kako bi istražile i eventualno sankcionisale osobe umešane u incident.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading