URUČENA NOVČANA POMOĆ! Grad Jagodina dodelio po 10.000 dinara za svakog đaka prvaka sa svoje teritorije (FOTO)

Autor:

Vesti

21.08.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma nije prisustvovao današnjem prijemu

URUČENA NOVČANA POMOĆ! Grad Jagodina dodelio po 10.000 dinara za svakog đaka prvaka sa svoje teritorije (FOTO)

Foto: Skupština grada Jagodine

Na predlog Skupštine grada Jagodine danas je u Hali sportova u Jagodini organizovan prijem za sve đake prvake sa teritorije grada Jagodine, što uključuje gradsko područje i 52 sela, na kome je svim đacima prvacima sa teritorije grada Jagodine dodeljeno po 10 000 dinara.

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma nije prisustvovao današnjem prijemu, jer je ranije rekao da je briga o svima građanima njegova obaveza kao predsednika Skupštine grada, a ne, kako je kazao, da se time hvali. Na teritoriji grada Jagodine ima oko 600 đaka prvaka, što je na nivou prošle godine.

Foto: Skupština grada Jagodine

 

Foto: Skupština grada Jagodine

 

 

Prijeme za đake prvake, na kojima je đacima prvacima uručivana novčana podrška za početak školske godine, Skupština grada Jagodine organizovala je ranijih godina. Halu sportova u Jagodini ispunili su danas deca, njihovi roditelji i bake i deke. Organizovan je i prigodan dečiji program u kojem su nastupili glumac Bojan Miloradović i članovi Velikog teatra iz Jagodine i dečja sekcija Kulturno – umetničkog društva iz jagodinskog sela Glogovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading