DA SE NAJEŽIŠ Četvorica mladića iz Srbije zapevala "Tamo daleko" usred Paralije, niko od prolaznika nije ostao ravnodušan!

Autor:

Vesti

20.08.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaka čast karlovačkim bogoslovima na ovoj predivnoj pesmi. Milina vas je slušati", samo je jedan od brojnih komentara ispod videa koji se delio na društvenim mrežama.

DA SE NAJEŽIŠ Četvorica mladića iz Srbije zapevala "Tamo daleko" usred Paralije, niko od prolaznika nije ostao ravnodušan!

Foto: instargram/192.rs

Četvorica mladića iz Srbije izazvali su pravo oduševljenje u grčkom letovalištu Paralija, kada su na platou u centru ovog grada zapevali "Tamo daleko".

Dok su oni pevali stihove himne srpskih ratnika, koja je napisana tokom boravka srpske vojske na Krfu 1917. godine, veliki broj naših građana se okupio na platou i sa divljenjem ih slušao. Predivni glasovi četvorice mladića skrenuli su pažnju i brojnim strancima koji su zastajali da čuju pesmu i saznaju o čemu se tu radi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Svaka čast karlovačkim bogoslovima na ovoj predivnoj pesmi. Milina vas je slušati", bio je samo jedan od brojnih komentara ispod videa koji je objavljen na Instagram stranici 192rs.

Kako se može zaključiti, u pitanju su učenici Bogoslovije "Sveti Arsenije Sremac" iz Sremskih Karlovaca. Bravo momci!

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading