PREMINUO DEČAK (14) KOJI SE BORIO SA OPAKOM BOLEŠĆU: Tužna vest potresla celu školu: "Nastavnik ispraća učenika u VEČNOST, putuj na neko bolje mesto..."

Autor:

Vesti

19.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dragi naš Laki, srca si nam zarobio svojim osmehom, svojim hrabrim srcem, željom i voljom da nam se vratiš u učionicu. Nisi izdržao i sada si među anđelima", napisla je Lazareva nastavnica na društvenim mrežama.

PREMINUO DEČAK (14) KOJI SE BORIO SA OPAKOM BOLEŠĆU: Tužna vest potresla celu školu: "Nastavnik ispraća učenika u VEČNOST, putuj na neko bolje mesto..."

Foto: Facebook/Printscreen

Lazar Živanović (14) iz Koteža, koji se borio sa tumorom mozga i za koga su građani prikupljali pomoć, preminuo je usled teške i opake bolesti.

Tužnu vest o smrti ovog dečaka podelili su njegovi školski drugovi i nastavnica koji su zajedno sa školom ranije pokrenuli akciju prikupljanja pomoći.

-Dragi naš Laki, srca si nam zarobio svojim osmehom, svojim hrabrim srcem, željom i voljom da nam se vratiš u učionicu. Nisi izdržao i sada si među anđelima - stoji u objavi koju je na društvenim mrežama podelila nastavnica.

 

 

- Nastavnik ispraća učenika u večnost, putuj na neko bolje mesto, sačuvaj tvoj dečački osmeh i čekaj na nas. Ljubim te - napisala je ona ispod Lazarove fotografije.

Na leto 2022. godine, tada sedmaku, Lazaru je dijagnostikovana teška bolest i prekinula snove ovog mladog sportiste.

Roditelji su neko vreme snosili troškove lečenja, ali su do početka godine iscrpljene terapijske opcije, pa se dalje lečenje moralo nastaviti u inostranstvu, kada su i upućeni apeli javnosti da im se pomogne. Nažalost, opaka bolest je nadjačala.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading