DANAS PROMENLJIVO, TEMPERATURA DO 32 STEPENA! Pre podne sunčano, posle podne lokalni pljuskovi sa grmljavinom!

Autor:

Vesti

15.08.2023

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u Beogradu posle vedrog i svežeg jutra, tokom dana promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima i toplo, a posle podne i uveče na širem području grada moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

DANAS PROMENLJIVO, TEMPERATURA DO 32 STEPENA! Pre podne sunčano, posle podne lokalni pljuskovi sa grmljavinom!

Foto: Tanjug/J. PAP/R. PRELIĆ

U Srbiji danas ujutru vedro i sveže, tokom dana promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima i toplo, a posle podne sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

Najniža temperatura od 14 do 20, najviša od 28 do 32 stepena. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i jak, istočni i jugoistočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu posle vedrog i svežeg jutra, tokom dana promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima i toplo, a posle podne i uveče na širem području grada moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 18 do 20, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Narednih dana pretežno sunčano i toplo, a tek su ponegde u brdsko-planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavina.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading