NJENI VRŠNJACI JURE NA ESTRADU, ONA POHRLILA U KAMION! Lepa Danijela uzela "muški posao" u svoje ruke - a desetke u indeksu samo PLJUŠTE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.08.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao najstarija od četiri sestre, Danijela radi sve poslove u kući, ali i pomaže ocu na radovima u pilani.

NJENI VRŠNJACI JURE NA ESTRADU, ONA POHRLILA U KAMION! Lepa Danijela uzela "muški posao" u svoje ruke - a desetke u indeksu samo PLJUŠTE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Info LIGA Ivanjica

Dok većina mladih u današnje vreme uzore traže u svetu šoubiznisa, dvadesetjednogodišnja Danijela Petrović iz Brusnika kod Ivanjice dokaz je da se i dalje mogu naći uspešne, pametne i sposobne devojke koje se ne libe takozvanih "muških" poslova.

Kao najstarija od četiri sestre, Danijela radi sve poslove u kući, ali i pomaže ocu na radovima u pilani, neretko sa njim odlazi u šumu da spreme drva, a na sve to student je druge godine pravnog fakulteta i u indeksu joj se nalaze samo devetke i desetke.

Zato ova lepa devojka ruši sve predrasude, pogotovo Ivanjičana koji je ovih dana mogu videti kako pohađa obuku vožnje kamiona, sa ciljem da unapredi svoj posao, piše Infoliga.

Kaže, hoće da unapredi svoj posao, da i ona može da nešto preveze kad zatreba...Rešena je da završi fakultet, a onda će odlučiti šta dalje.

Iako na izgled jako krhka Danijela svojom odlučnošću kosi sve stereotipe vezane za podelu na muške i ženske poslove.

Pogledajte u videu ispod teksta, šta je ova lepa devojka ekipi portala Infoliga.

Bez obzira na to da li će se baviti pravom ili odlučiti da ostane u firmi svog oca, zbog Danijeline sposobnosti, hrabrost i odlučnosti svakako je čeka blistav put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading