Mtel primer zadužbinarstva, delenja i pomaganja: Telekom Srpske proslavio je po drugi put slavu Sveti Ilija čije je obeležavanje obnovljeno prošle godine

Autor:

Vesti

02.08.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveti Ilija je bila tradicionalna slava ove kompanije osnovane u ratno vreme da bi se pre 13 godina prekinulo sa obeležavanjem.

Mtel primer zadužbinarstva, delenja i pomaganja: Telekom Srpske proslavio je po drugi put slavu Sveti Ilija čije je obeležavanje obnovljeno prošle godine

Foto: Mtel

Novo rukovodstvo Telekom Srpske obnovilo je tradiciju obeležavanja Sv. Ilije i odlučilo da svake godine to bude u drugom manastiru kao i da se sredstva namenjena proslavi doniraju manastiru.

Ove godine slava je obeležena u manastiru Osovica koga zovu i Malim Hilandarom.

 

“Bratstvo manastira je odlučilo da podigne spomenik u čast žena, majki, supruga, sestara, kćerki, podsećajuci na ulogu žena u društvu. Stoga se Mtel pridružio ovoj inicijativi i podizanju spomenika što će biti simboličan doprinos ovom važnom danu za našu kompaniju. Mislim da je važno da vratimo vrednosti zadužbinarstva, deljenja i pomaganja u društvo i nadam se da smo dobar primer tome”, istakla je generalni direktor kompanije Jelena Trivan.

Proslavi slave su prisutvovali i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović i konzul RS u Banjaluci Miloš Vujić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading