DA LI JE OVO NORMALAN OBROK ZA ODRASLOG ČOVEKA!? Srpski vozač, koji prevozi turiste u Kušadasi, tvrdi da od gladi jedva izdržava! NE DAJU MU NI RUČAK! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.08.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi vidite kako se ponašaju prema gostima, a i prema vozačima koji tu ostaju po deset dana, vozimo ih od plaže do plaže, sa žurke na žurku, žali se nesrećni vozač.

DA LI JE OVO NORMALAN OBROK ZA ODRASLOG ČOVEKA!? Srpski vozač, koji prevozi turiste u Kušadasi, tvrdi da od gladi jedva izdržava! NE DAJU MU NI RUČAK! (FOTO)

Foto: pexels.com

Udruženje za zaštitu potrošača Efektiva objavilo je na svom Fejsbuk profilu tvrdnje jednog srpskog vozača koji je odvezao grupu turista na letovanje u Kušadasi, a koji je tamo dobio "bedan doručak" u hotelu.

 

 

Pomenuto udruženje u objavi upozorava da imaju ogroman broj ovakvih žalbi.

- Trenutno se nalazim u Kušadasiju, vozač sam autobusa. Dovezao sam grupu na letovanje. Nazovi hotel je katastrofa, doručak je beda što ćete videti u prilogu vam šaljem sliku. Ručka nema, a večera je u obližnjem reštoranu. Taj doručak imamo i mi i gosti nazovi hotela. U pitanju je turistička agencija iz Beograda - stoji u mejlu koji je objavila Efektiva i nastavlja:

- Vi vidite kako se ponašaju prema gostima, a i prema vozačima koji tu ostaju po deset dana, vozimo ih od plaže do plaže, sa žurke na žurku... Da li je to normalan obrok za odraslog čoveka.

Osim mejla, Efektiva je objavila i fotografiju doručka koji je navodno dobio vozač.

Na fotografiji se vidi tanjir na kome se nalazi jedna omanja kriška sira, po dva parčeta paradajza i krastavca, jedno kuvano jaje, pet maslina i malo pakovanje džema odnosno marmelade od jagode.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading