PRIZOR U ZAJEČARU KAO IZ HOROR FILMA: Dramatične scene posle oluje - kuće gorele u požaru, grad potpuno opustošen (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.07.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olujni vetar, praćen jakom kišom i grmljavinom, koja se pretvorila u grad veličine lešnika, sinoć oko 21.30 zadesila je Istok Srbije a najviše područje Zaječara.

PRIZOR U ZAJEČARU KAO IZ HOROR FILMA: Dramatične scene posle oluje - kuće gorele u požaru, grad potpuno opustošen (VIDEO)

Foto: Shutterstock, wikipedia

Nevreme odnosno superćelijska oluja toliko je divljala  da je nanela veliku materijalnu štetu na ovom području. Nosila je sve pred sobom, lomila drveće, uništila oranice.

Čitav centar grada, koji je skoro bio uređen, bio je pod vodom, tako da je život bio paralisan. Pokidana je električna instalacija u pojedinim delovima grada, ali i okolnih naselja, zbog čega su neka od pripadajućih seoska naselja još uvek bez struje.

U selu Veliki Izvor oboren je i dalekovod. Ekipe Elektroistoka Zaječar su još uvek na terenu kako bi se situacija  sa strujom normalizovala.

Inače, tokom noći kako pripadnici Štaba za vanredne situacije, Elektroistoka, komunalne policije, Komunalnih preduzeća, bili su na terenu, jer je situacija u Zaječaru bila više nego alarmantna.

 

- Toliko je sevalo, tukli gromovi, kiša, sve je pucalo od grada kao apokalipsa. Ovo nisam doživela nikada. Oluja je nosila sve pred sobom.Odnela nam je i polomila baštenski sto ispred kuće, stolice su letele, od cveća i bašte nema ništa. Grad je uništio sve - priča starija Zaječarka.

Predpostavlja se da je i jako nevreme sinoć u Zaječaru uzrokovalo i izbijanje požara koji je zahvatio tri  stambena objekta u naselju Kotlujevac. Vatrogasna jedinica je uspela da lokslizije vatrenu stihiju i na svu sreću nema žrtava, osim što je naneta velika materijalna šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading