Danas promenljivo oblačno, temperatura do 33 stepeni

Autor:

Vesti

23.07.2023

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i iznad većeg dela zemlje suvo, dok se od sredine dana u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije očekuje kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Danas promenljivo oblačno, temperatura do 33 stepeni

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno i jak, a najniža temperatura biće od 16 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 30 do 33 stepenim saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti suvo i promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a duvaće slab i umeren severozapadni vetar. 

Najniža temperatura biće oko 19 stepeni, a najviša dnevna oko 31 stepen. 

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 30. jula, u Srebiji se očekuje pretežno sunčano i veoma toplo veme sa maksimalnom temperaturom od 33 do 40 stepeni. 

U utorak posle podne, u brdsko-planinskim predelima, ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, dok se uveče na severu, a tokom noći u zapadnim i centralnim krajevima predviđa osetan pad temperature i nepogode u vidu intenzivnih pljuskova, jakog i olujnog vetra, kao i lokalne pojave grada. 

U sredu svežije, sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i jakim i olujnim severozapadnim vetrom, nakon čega sledi uglavnom suvo i stabilno vreme. 



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading