PUTNIKE SA MALTE UKRCALI NA AVION, PA PONOVO ODLOŽILI LET DO DALJEG! Još sinoć trebali da stignu u Beograd - OČAJNI NEGODUJU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.07.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija putnika koji su sinoć trebali da polete sa Malte za Beograd i dalje se nastavlja, budući da su ukrcani u avion i da je let ponovo odložen i to do daljeg!

PUTNIKE SA MALTE UKRCALI NA AVION, PA PONOVO ODLOŽILI LET DO DALJEG! Još sinoć trebali da stignu u Beograd - OČAJNI NEGODUJU! (VIDEO)

Foto: Republika

Na aerodromu na Malti, putnici koji su još sinoć u pola dvanaest trebali da polete za Srbiju, još uvek čekaju da se njihov let realizuje.

Taman kad su pomislili da ima pomaka, odnosno kad su prošli pasošku kontrolu i ukrcali se u avion, desilo se to da je njihov let odložen i to do daljeg.

Kako javljaju putnici sa lica mesta, navodno je u letelicu udarila ptica i zbog toga još uvek čekaju i to minimum sat vremena.

- Ne služe ni hranu ni piće. Još uvek nismo poleteli, a trebalo bi navodno za nekih sat vremena. Potpuno smo beznadežni, jer sinoć od pola dvanaest čekamo. Očajni smo, kad smo se pobunili i zatražili vodu dali su nam neku koja je stajala na suncu, a bila je potpuno vrela - navodi jedan od putnika za Republiku.

Došla je policija da ustanovi šta se dešava sa avionom, u koji su smešteni jer više nema mesta na aerodromu.

Podsetimo, radi se o avionu Wizz air kompanije, koji se i dalje nalazi na aerodromu na Malti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading