Isprobajte najlepše ukuse Azije u restoranu Pad Thai Wok

Autor:

Vesti

13.07.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Restoran Pad Thai Wok, koji posluje u okviru W Hospitality Group, nalazi se na drugom spratu Tržnog centra Galerija

Isprobajte najlepše ukuse Azije u restoranu Pad Thai Wok

Foto: Pad Thai Wok

Pad Thai Wok, kako mu i samo ime kaže, restoran je najpoznatijih tajlandskih jela, a sam Pad Thai je ono zbog čega ćete već posle prvog zalogaja poželeti opet da dođete. Ovaj specijalitet u osnovi ima pirinčane nudle, meso ili ribu, najsvežije povrće, jaje i limetu, a da bi se postiglo bogatstvo ukusa, tu su i tofu sir i egzotični začini. Tajlandska kuhinja je sama po sebi jedinstvena, spada među najomiljenije kuhinje gurmana širom sveta, pa tako predstavlja autentičan poklon za sva vaša čula.

Restoran Pad Thai Wok, koji posluje u okviru W Hospitality Group, nalazi se na drugom spratu Tržnog centra Galerija, u Food Hall-u, a pored Pad Thai-a, meni krasi i širok spektar tajlandskih jela sa pirinčem. Bilo da volite hrskavu piletinu, svinjetinu, junetinu, ribu ili ste pak vegeterijanci, Rice bowl sa njihovim specifičnim sosevima je pravi izbor. Sva jela pripremaju se na jakoj vatri, čime se postiže savršena tekstura. Pored toga, izuzetna pažnja posvećuje se i dekoraciji, baš onako kako se to radi i na Tajlandu i na čitavom azijskom kontinentu.

"Pad Thai, vodeće tajlandsko jelo, praktično na jednom mestu sjedinjuje sve principe kulinarstva koji se tamo primenjuju. Mi se u našem radu vodimo proverenim recepturama, a tajna je u tome da obrok mora biti savršeno izbalansiran tako da podjednako greje i hladi organizam. Možemo to nazvati i odnosom jin-jang", navode iz Pad Thai Wok.

Vaš azijski specijalitet po želji možete poručiti i putem aplikacije Mister D, te u obroku uživati i kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading