EVO KADA ĆE APLIKACIJA "BEOGRAD PLUS" BITI DOSTUPNA NA "AJFON" TELEFONIMA! Pored toga što ćete moći da pratite svako vozilo, ima još par novina - uprava objasnila SVE!

Autor:

Vesti

13.07.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aplikacija "Beograd plus" za javni gradski prevoz počela je juče sa radom.

EVO KADA ĆE APLIKACIJA "BEOGRAD PLUS" BITI DOSTUPNA NA "AJFON" TELEFONIMA! Pored toga što ćete moći da pratite svako vozilo, ima još par novina - uprava objasnila SVE!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Beoinfo, Shutterstock

Putem ove aplikacije građani mogu da plate gradski prevoz, ali i da vide gde se nalazi svako vozilo, tačnije, koliko je stanica udaljeno od vaše lokacije. Pored toga, imaćete u vidu i koliko minuta treba vozilu da stigne do vaše lokacije.

Aplikacija može da se skine preko "Google Play“, a dostupna je i na engleskom jeziku.

Ipak, za sada je dostupna samo korisnicima Android telefona. Građani koji koriste "Iphone telefone" zapitali su se kada će aplikacija biti dostupna i za ove telefone.

Iz Grada Beograda kažu da se to može očekivati danas ili sutra.

Grad Beograd je sve uradio i dostavio aplikaciju. Međutim, postoji procedura kada je reč o IOS-u i zato se čeka njihovo odobrenje koje je neophodno. Takođe, kod "Apple stora i "AppGallery-a" postoji procedura, uslovi su ispunjeni samo se čeka odobrenje njihovih opretaivnih sistema da omoguće građanima da mogu da skinu aplikaciju - pojasnili su iz Grada Beograda.

Podsetimo, pojavile su se i nezvanične ili "lažne" aplikacije, koje vode ka SMS naplati karata ili koriste druge dostupne podatke o javnom prevozu, ali ne i prikaz nailaska autobusa u realnom vremenu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading