BEOGRAĐANKA NAŠLA NOVAC NA BRISAČU, PA OSTALA U ŠOKU Budite oprezni! Prevaranti su koristili sličnu dobro osmišljenu zamku

Autor:

Vesti

11.07.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jel ima neko iskustva da je nađe novčanicu zakačenu za brisač na kolima? Da li je to možda tipovanje auta ili puka slučajnost - napisala je Beograđanka

BEOGRAĐANKA NAŠLA NOVAC NA BRISAČU, PA OSTALA U ŠOKU Budite oprezni! Prevaranti su koristili sličnu dobro osmišljenu zamku

Foto: Profimedia

Neobična pojava zatekla je dve Beograđanke jutros. Obe su pronašle po 500 dinara okačene o brisač automobila i ulazu u lokal!

- Jel ima neko iskustva da je nađe novčanicu zakačenu za brisač na kolima? Da li je to možda tipovanje auta ili puka slučajnost - napisala je Beograđanka na Instagram stranici serbialive_beograd i dodala da je u pitanju novčanica od 500 dinara.

Da je previše slučajnosti govori i to da je njenoj drugarici ista novčanica ostavljena na ulaznim vratima salona za šišanje pasa.

Foto: prinstcreen/instagram.com

 

Slična situacija već se ranije dešavala u SAD, napomenuli su na društvenim mrežama.

Naime, kako su ranijih meseci upozoravali strani mediji, prevaranti su koristili sličnu dobro osmišljenu i razrađenu zamku kako bi ukrali automobil.

Novčanicu bi zavezali tankom i skoro nevidljivom žicom, a potom čekali trenutak nepažnje. Prevara je zamišljena tako da, kada uđete automobil i vidite da je novčanica ispod brisača, pa izađete iz automobila da je sklonite, ulete u automobil i ukradu ga.

Foto: prinstcreen/instagram.com

 

Iako se još uvek ne zna šta je tačna namera i ko je ostavio novac na automobilu i ulaznim vratima, bilo je i drugih slučajeva, ali sa mnogo lepšim povodom.

Naime, na društvenim mrežama se u poslednje vreme često mogu videti poruke ljudi koji nenamerno oštete tuđu imovinu i ostave poruku ili novac kako bi istu nadoknadili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

11.07.2023 16:38

Lopovi su uvek ispred policije. Policija ih posle toga juri i hapsi.