DOBRO SE PRIPREMITE, DA NE DOŽIVITE ŠOK: Srpkinja razočarana LETOVANJEM, dobila odgovor: Idi u Opatiju, štipa za dušu!

Autor:

Vesti

09.07.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma visoko su poleteli, ali još brže će pasti. Gradska plaža neuređena, nigde wc-a, nigde kabine za presvlačenje i jedina free zona u celom delu, napisala je ova tursitkinja

DOBRO SE PRIPREMITE, DA NE DOŽIVITE ŠOK: Srpkinja razočarana LETOVANJEM, dobila odgovor: Idi u Opatiju, štipa za dušu!

Foto: youtube.com/printscreen

Na jednoj grupi za letovanje u Albaniji, turistkinja iz Srbije požalila se odnosom cena u usluga, kao i da se mnogo više pričalo o jeftinom turizmu, nego što je u praksi to zaista tako. 

"Mala recenzija nakon tri dana u Himare. Veoma visoko su poleteli, ali još brže će pasti. Idemo redom. Gradska plaža neuređena, nigde wc-a, nigde kabine za presvlačenje i jedina free zona u celom delu", napisala je i dodala:

"Plaža Spilje katastrofa, nigde tuša, kabine, wc-a. Voda prljava, ležaljke 10-13 evra. Plaža Potam malo uređenija, ali skuplja. Limani plaža dosta uređena i vredna izdvojenog novca, ležaljke 15 evra, pivo 4,3 evra 0,33l, hrana kao u elitnom restoranu, ali kvalitetna. Veliki nedostatak su suncobrani koji uopšte ne štite, kao da ih nema. Uglavnom cene su dosta visoke i u prodavnicama, a pogotovo u restoranima. Tako da ko želi u Himare nek se dobro pripremi finansijski da ne bi doživeo blagi šok. To je naš prvi utisak", glasio je komentar razočarane turistkinje. 

Foto: youtube.com/printscreen

 

Ovaj post imao je veliki broj komentara, i dok su se jedni složili da nema jeftinog turizma u Albaniji, kao što se priča, drugi su naveli da ju u odnosu na druge zemlje, Albanija, ipak najpovoljnija:

"Ako mislite da je skupo idite recimo u Opatiju u Hrvatsku na letovanje. Štipa za dušu, čisto malo pogledajte cene u restoranu van sezone u HR. Van sezone nema ručka za dvoje ispod 10 evra. Niste u pravu. Ja sam bila i znam sve. Jul mesec je epicentar sezone, gostiju milion. Naravno da je skuplje. Stiže i dijaspora na letovanje puno ljudi. Možete letovati u junu ili septembru kada su cene niže. Prilagodite se svom budžetu i u redu je"

"Ni elitni Ksamil nije elitan toliko. Cela Albanija nema mogućnost tuširanja. Nema nigde kabinu za presvlačenje. Svuda su napucali cene ležaljki, a iste ležaljke su užasno prljave i suncobrani oronulo propali. Ne baš svi, ali uglavnom.

"Svako veče u Sarandi se iz par lokala ispaljuje vatromet. Da li iko iole normalan razmišlja da sa tim pirotehničkim sredstvima koja gruvaju noću, odjekuju toliko da je jako neprijatno slušati budan, a kamoli nečiju decu buditi sa tim? Divljaštvo sa autima i motorima da ne spominjem.  Što kažu dok ne vidiš i ne čuješ nećeš ni verovati".

"Ja sam gledala Himare, zbog želje da promenim destinaciju. Svi govore kako je jeftino i povoljno, ali ja ne vidim to. Kao neko ko godinama letuje u Egiptu, po komentarima vidim da su daleko ispod, a cene mnogo jače", bili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading