NAŠO, PA ZAŠO: BAHATOST KAKVA SE NE PAMTI: Sale Šojić se brčka u moru usred najveće krize na aerodromu

Autor:

Vesti

08.07.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok drugi rade njegov posao, Saša Vlaisavljević uživa sve u 16

NAŠO, PA ZAŠO: BAHATOST KAKVA SE NE PAMTI: Sale Šojić se brčka u moru usred najveće krize na aerodromu

Foto: Printscreen

Saša Vlaisavljević

Saša Vlaisavljević, direktor preduzeća Aerodrom "Nikola Tesla" AD, čiji je posao da kontroliše sprovođenje koncesije koju su sklopili država i francuski "Vansi", baškari se u jednom ekskluzivnom letovalištu na Mediteranu. Sve to dok na aerodromu u Beogradu vlada potpuni haos, za koji su krivi upravo francuski koncesionari koje bi on trebalo da kontroliše.


Kako je za Republiku otkrio dobro obavešteni sagovornik, Vlaisavljević ne samo da mesecima nije pratio šta rade Francuzi, potpisujući papire bez ikakve provere, već je u jeku krize kakva se ne pamti zapucao na more.


- Umesto da kao direktor jedne ovakve firme bude sve vreme na poslu, te da zajedno sa ministrom Goranom Vesićem i drugim državnih organima svakodnevno razgovara sa Francuzima i pritiska ih da rešavaju probleme, on se brčka na moru. Zaista, skandal nad skandalima - objašnjava naš sagovornik.


Kaže i da za sve koji poznaju Vlaisavljevića, poznatijeg kao Sale Šojić, ovo i nije neko posebno iznenađenje.


Inače, koliki haos vlada na aerodromu, može se videti gotovo svakog dana na društvenim mrežama, gde ljudi, besni zbog gužvi, ostavljaju komentare.


- Haos na beogradskom aerodromu. Na kofere se čeka i duže od sat vremena. Ko je odgovoran za ovu neorganizaciju - glasio je jedan od komentara da društvenim mrežama.


Na pitanja koja je naš list poslao Saši Vlaisavljeviću o njegovom odlasku na more u jeku krize, zbog čega drugi moraju da rade njegov posao, odgovore nismo dobili.


Podsetimo, naš list je u više navrata pisao o Vlaisavljeviću i njegovim skandalima. Bilo je tu svega, od raskalašnih žurki u bazenu, pod firmom tim-bildinga, preko putovanja na sportske događaje za koje karte basnoslovno koštaju do najvećih bizarnosti poput one da je hteo da otpusti fudbalskog trenera jer nije želeo da gura njegovog sina u fudbalskoj ekipi mlađeg uzrasta.


Tužilaštvo je, inače, Republici zvanično odgovorilo da se protiv Vlaisavljevića vodi istraga zbog tendera koje je sprovodio u ranijoj firmi.

 

Vlaisavljević nije odgovorio na naša pitanja 

A Goran Vesić je tu svakog dana

Koliko je situacija na aerodromu alarmantna, govori i činjenica da "Teslu" gotovo svakodnevno posećuje ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je istakao da će, zbog haotične situacije, tamo ići svakog dana.


- Bio sam do malopre na beogradskom aerodromu da ispratim kako su se organizovali za treći špic, koji je počeo u 16 sati i traje do 19 časova - napisao je Vesić pre dva dana na Instagramu i naveo:


- Nažalost, pošto oni koji su nadležni za ljudske resurse u kompaniji koja upravlja aerodromom nisu obezbedili dovoljno ljudi za sezonu, sada svi radimo njihov posao. Dolaziću svaki dan ako treba na aerodrom, meni nije teško, a nije mi ni ispod časti da bih kontrolisao kako rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (4)

Loading
Jeca

08.07.2023 15:55

Pa ko vodi ljudske resurse ...u jednoj ozbiljnoj drzavi to bi predstavljalo ugrozavanje bezbedmosti civilnog vazduhoplovstva...i u preduzecu Sojica i u Vinci trebalo bi se detaljno pozabaviti ..uzrok svih problema je debelo placena profesorka koja u ime Sojica upravlja poslovima a i ljudima koje je odabrala da ostanu... Apsolutno je nedoviljno ukljuciti inspekciju rada...UBPOK je adresa

Sandokan

08.07.2023 17:33

Zaboravili ste da napisete da je namestio svoju svalerku talijanskog jezika da bude direktora ljudskih resursa na aerodromu i ima 12.000 € platu. Ko da joj je zlatna ribica.

Cune

08.07.2023 18:28

@Sandokan - Nema boljeg eksperta za tabelice🤣

Dragutin

25.09.2023 08:39

@Sandokan - Ako je već tako, zašto dotični ne odgovara za postupke?