Ne propustite nedelju SAJAMSKIH POPUSTA u agenciji VIVA Travel!

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

21.02.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelji velikih sajamskih popusta rezervišite svoje letovanje u Grčkoj, Italiji, Turskoj, Španiji i Egiptu po sniženim cenama i do 50%.

RepublikaFoto: Promo foto

Sajam turizma traje od 22. do 25. februara, a tada je i najveća potražnja za turističkim aranžmanima zbog tradicionalnih sajamskih popusta. Već od danas u poslovnicama agencije VIVA Travel – Krunska 48, Bul. Mihajla Pupina 10a (Beograd), Železnička 13 (Novi Sad) možete rezervisati paket aranžmane sa popustima za sledeće destinacije:

TURSKA | Avionom, 10 noćenja – POPUST do 47%

GRČKA | Autobusom, 10 noćenja – POPUST -20%

GRČKA | Avionom, 10 noćenja – POPUST -10%

ITALIJA |  Avionom, 7 i 10 noćenja – POPUST -10%

MAJORKA | Avionom, 10 noćenja – POPUST -10%

ŠPANIJA, kružna tura | Autobusom, 14 dana – POPUST -5%

EVROPSKE METROPOLE | Autobusom i avionom – POPUST do 10%

Zbog velikog interesovanja poslovnice agencije će biti otvorene i tokom vikenda – subota 24.02. do 19h / nedelja 25.02. do 17h.

Pojedini hoteli na poluostrvu Halkidiki nude popuste do 30% a agencija VIVA Travel odobrava još 20% sajamskog popusta, pa su isplati boravak u hotelu sa 4* sa uslugom polupansiona kao što je recimo hotel Grand Otel 4* na Kasandri.

RepublikaFoto: Promo foto
Kefalonija

Za se sve avionske polaske do kraja letnje sezne grčka ostrva imaju snižene cene za 10% - Kefalonija, Krf, Lefkada,  Krit, Rodos, Samos…

Avionski prevoz + transfer + apartmanski smeštaj od 10 noćenja – cena po osobi od 220€ sa taksama.

Turska je ponovo među najtraženijim destinacijama ove letnje sezone jer je usluga i kvalitet hotelskog smeštaja na još višem nivou. Veliki je broj hotela u Antalijskoj regiji  koji za boravak od 10 noćenja nude popuste i do 45% za rane rezervacije – Alanja, Belek, Kemer, Side. Dodatna pogodnost za porodice je ta što mnogi hoteli imaju mogućnost GRATIS smeštaja za decu uzrasta do 15 godina.

Ostrvo Sardinija, oduzima dah i mnogi ga upoređuju sa pravom rajskom baštom. Zato se sa razlogom našla u ponudi agencije VIVA Travel. Razvoj turizma nije narušio ambijent netaknute prirode a utisci putnika koji posete Sardiniju su više nego sjajni. Na avionske paket aranžmane od 10 noćenja odobrava se 10% sajamskog popusta.

RepublikaFoto: Promo foto
Sardinija

VIVA Travel već godinama uspešno organizuje direktne čarter letove za letnje aranžmane na Siciliji a od ove vam predstavlja i Sorento –SAJAMSKI POPUST -7%.

SORENTO je smešten je na strmim liticama iznad mora, sa planinom Latari u zaleđini. Poznat je kao grad limuna, pomorandži, cveća i sirena. Napulj i Sorento sa punim pravom nose naziv - mediteranski gradovi otmenosti.

Ni prolećna putovanja širom Evrope ne smeju biti zanemarena pa su tako odobreni popusti za obilaske evropskih metropola – POPUST od 5% za polaske do 01.aprila, a POPUST od 10% za polaske od 01. aprila.

Preporučujemo Barselonu, Atinu, Pariz, Amsterdam, Moskvu  kao neke od najlepših gradova u kojima ćete provesti uskršnje i prvomajske praznike. Pored standardno traženih evropskih gradova - Prag, Beč, Budimpešta, Solun, Istanbul, Milano, iz agencije javljaju da su kružne ture Provansom, Švajcarskom, Španijom, Azurnom obalom postale “šlag na torti” i za one najizbirljivije.

RepublikaFoto: Promo foto

Jednom godišnje, idite na neko mesto na kome nikada do tada niste bili.  Jer uspomene na putovanja su večne!

Svi zainteresovani za popuste na putovanja mogu da se obrate u poslovnicama agencije VIVA Travel ili kod najbližeg agenta u svom okruženju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading