"ŠTA SE OVO DEŠAVA SA LJUDIMA": Pojavio se NOVI SNIMAK gole devojke na Karaburmi! Evo šta je radila pre nego što ju je policija odvela (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram profil moj_beo_grad, objavio je i video cele situacije sa opisom: "Devojka šeta gola Karaburmom i udara automobile"

"ŠTA SE OVO DEŠAVA SA LJUDIMA": Pojavio se NOVI SNIMAK gole devojke na Karaburmi! Evo šta je radila pre  nego što ju je policija odvela (VIDEO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/R. PRELIĆ

Hitna pomoć i policija

Nakon što je na Instagram porfilu Serbialive_Beograd osvanuo snimak žene koja usred dana na ulici, između vozila šeta bez odeće pojavio se i drugi video.

Instagram profil moj_beo_grad, objavio je i video cele situacije sa opisom: "Devojka šeta gola Karaburmom i udara automobile". Iako je na fotografiji koja je prva objavljena delovalo kao da joj vozač autobusa daje žutu majicu da se ogrne, kako se vidi na novom snimku, ona je tom majicom udarala vozila, uključujući i autobus GSP-a.

Nakon što je neko od prolaznika pozvao policiju, patrola ju je privela. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Ispod objavljenih fotografija nizali su se komentari korisnika koji su bili u čudu. Većina ljudi u komentarima zapitala se "šta se to dešava sa ljudima", a mnogi su ukazali da sve nije ni malo smešno i da devojci treba pomoć.

Podsetimo, pre dva dana u Krađorđevom parku u Beogradu, zatekao se čovek koji je takođe potpuno go hodao ulicom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading