Super ponuda klima-uređaja u Gigatronu

Autor:

Vesti

04.07.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leta postaju sve toplija i to je razlog da efikasne rashladne sisteme više ne posmatramo kao svojevrsnu notu luksuza, već kao elementarnu potrebu.

Super ponuda klima-uređaja u Gigatronu

Foto: Gigatron.rs

klima uredjaji

Gotovo je nemoguće zamisliti boravak u bilo kojoj prostoriji tokom letnje sezone bez klima-uređaja. Klime pružaju pravi spas od letnje vreline, a kako predstavljaju i sve popularniji način grejanja u zimskim mesecima, kupovina klime je pametan izbor tokom cele godine. Pored funkcija grejanja i hlađenja, klima-uređaji takođe omogućavaju prečišćavanje vazduha od prašine, duvanskog dima i drugih nečistoća. Klime su pogodne i za održavanje optimalne vlažnosti vazduha, kao i uklanjanje vlage iz prostorije.

Foto: Gigatron.rs

 

 

Kao jedan od lidera na tržištu tehnike, kompanija Gigatron nudi veliki izbor izuzetno popularnih inverter klima, koje su najčešći izbor kupaca, a tu su i standardni klima-uređaji kao i praktične pokretne klime. U Gigatron ponudi možete pronaći klime vodećih proizvođača, kao i opremu za klima uređaje. Kako bi kupovina bila što pogodnija za vaš kućni budžet, imate mogućnost da kupujete na do 24 rate bez kamate.

Foto: Gigatron.rs

 

 

U želji da vam olakšamo izbor prilikom kupovine, pripremili smo za vas posebnu ponudu klima-uređaja, u periodu od 19. 6. do 16. 7. 2023. godine. Svake nedelje vas očekuje specijalna ponuda modela klima odabranih brendova, kao što su Tesla, Bosch, Hisense, Gree i Vox. Nakon kupovine, ne morate da brinete o ugradnji, jer kupovinom klima-uređaja u Gigatron prodavnicama stičete pravo i na kupovinu vaučera za ugradnju. Na ovaj način možete i cenu ugradnje da podelite na rate. Jedino što vam preostaje je da uživate ovog leta, uz klima-uređaj kupljen u Gigatronu.

Foto: Gigatron.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading