ANTONIO BANDERAS ČESTITAO SRBIJI NA IZBORU ZA DOMAĆINA EXPO2027: Nastavljamo da gledamo prema budućnosti!

Autor:

Vesti

23.06.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga je trajala nekoliko minuta. Nećemo moći da izbegnemo da budemo srećni!, napisao je poznati španski glumac na Tviteru

ANTONIO BANDERAS ČESTITAO SRBIJI NA IZBORU ZA DOMAĆINA EXPO2027: Nastavljamo da gledamo prema budućnosti!

Foto: Ap photo

Poznati španski glumac Antonio Banderas čestitao je Beogradu na izboru za domaćina međunarodne specijalizovane izložbe EXPO 2027.

- Čestitke Beogradu na izboru za EXPO 2027! Ovde u Malagi, tuga je trajala nekoliko minuta, jer mi živimo u našoj prirodnoj radosti. Nastavljamo da gledamo prema budućnosti i nećemo moći da izbegnemo da budemo srećni! - napisao je Antonio Banderas na Tviteru. 

 

 

Specijalizovana izložba "BEOGRAD EXPO 2027/EXPO BELGRADE 2027" sa temom "Igra(j) za čovečanstvo – sport i muzika za sve"/"Play for Humanity – Sport and Music for All" biće održana u Beogradu od 15. maja do 15. avgusta 2027. godine.

Ekspo će biti podsticaj infrastrukturnom i ekonomskom razvoju glavnog grada i cele zemlje, dok u geopolitičkom smislu daje veliku vidljivost i mogućnost daljeg razvoja, imajući u vidu da očekujemo više od 100 različitih učesnika (procenjen broj učesnika u Beogradu 120 – 97 zemalja, 7-10 međunarodnih organizacija, 5-10 korporativnih paviljona).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading