UVEK SVEŽI I UKUSNI: Okrepite se uz najbolje sendviče za nastavak putovanja

Autor:

Vesti

22.06.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravite na pripremu sendviča pred svako putovanje, ili na prazan stomak dok se vozite - priuštite sebi i članovima svoje porodice zadovoljstvo uz neodoljive zalogaje koje ćete pronaći samo u Drive Cafe restoranima!

UVEK SVEŽI I UKUSNI: Okrepite se uz najbolje sendviče za nastavak putovanja

Foto: NIS

Uživajte u hrskavom pecivu, svežim sastojcima, pažljivo biranim prelivima, i to sve dok pravite pauzu na nekoj od odabranih NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica.

Ponuda sendviča u okviru Drive Cafe restorana je osmišljena tako da zadovolji sve ukuse. Bez obzira da li volite klasične sendviče, one sa više nadeva ili tek sveže pripremljene, svaki zalogaj će vam pružiti dodatnu energiju koja vam je potrebna za sve naredne pređene kilometre.

Uvek vazdušasti, bogato filovani i topli, sveže pripremljeni sendviči obradovaće vaše čulo ukusa. Tu su i upakovani sendviči od pažljivo biranih sastojaka koji su pripremljeni u modifikovanoj atmosferi kako bi zadržali svežinu i provereni kvalitet.

Republika

Foto: NIS

 

A za sladokusce tu je bogata ponuda savršenih krofni i peciva koja će vam se zasigurno topiti u ustima i upotpuniti vaše vreme odmora.

A šta je bolje od šoljice kafe ili osvežavajućeg pića u pauzi tokom putovanja? Bez obzira da li ste ljubitelj espresa, kapućina, kafe late ili moka ukusa, aroma ove vrhunske kafe italijanskog porekla neće vas ostaviti ravnodušnim. Ako kafa ipak nije vaš prvi izbor, Drive Cafe ima bogatu ponudu bezalkoholnih napitaka poput osvežavajućih Coldpress sokova ili čajeva raznovrsnih ukusa - za sve one koji žele nešto drugačije.

Prepustite se užitku, doživite trenutke opuštanja i podignite energiju na viši nivo u prijatnom ambijentu Drive Cafe-a.

Posetite neku od odabranih NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica i saznajte zašto je Drive Cafe – vaš najbolji razlog za pauzu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading