SPREMITE SE: Početak ove nedelje donosi PRAVU ZIMU!

Autor: Tanjug

Vesti

19.02.2018

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa susnežicom i snegom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Za ljubitelje snega, ovo je dobar dan

Više padavina očekuje se na istoku i u planinskim predelima, gde će doći do formiranja, odnosno povećanja visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren severni i severoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni, uz pojačanje naročito u Podunavlju i južnom Banatu. 

Jutarnja temperatura biće od minus 2 do plus 2, najviša dnevna od 1 do 4 stepena.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa susnežicom i snegom. Vetar će slab i umeren, severni i severoistočni, tokom dana u pojačanju i skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 0 C, najviša dnevna oko 2 stepena.


Prema prognozi za narednih sedam dana, tokom čitavog perioda biće oblačno i vetrovito, do kraja nedelje mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, kao i sa i temperaturom oko prosečnih vrednosti.
RepublikaFoto: pixabay.com

Više padavina očekuje se u planinskim predelima i na istoku gde će doći do formiranja, odnosno povećanja visine snežnog pokrivača. Vetar će biti umeren i jak istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Početkom naredne sedmice biće osetno hladnije sa jakim severnim vetrom i snegom mestimično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading