NAJLUĐI SNIMCI POTOPA U BEOGRADU! Momci radili sklekove, sedeli u bazenčiću - ovo je za PLAKANJE od smeha (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.06.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obilne padavine koje su zadesile Srbiju dovele su do izlivanja reka i potoka, pa je vanredna situacija proglašena u 37 gradova i opština

NAJLUĐI SNIMCI POTOPA U BEOGRADU! Momci radili sklekove, sedeli u bazenčiću - ovo je za PLAKANJE od smeha (VIDEO)

Foto: printscreen

Pljusak koji juče nije zaobišao ni Beograd, otežao je saobraćaj i poplavio brojne ulice i delove grada. Međutim, za neke ljude nije sve tako crno - oni su našli način da od loše situacije naprave zabavu. Iako su komentari različiti, jedno je sigurno - oni su sebi napravili dobru zanimaciju i naravno završili na društvenim mrežema.

Tako su dva momka na Bulevaru kralja Aleksandra radili sklekove, a kiša koja je padala ih u tome nije sprečila. Automobili su normalno prolazili pored njih, a većina je pozitivno reagovala na njihov potez.

U komentarima ispod te objave, ljudi su uglavnom pohvalili ideju na koju su došli. Tako su, između ostalog, komentarisali da "trening ne sme da trpi", "evo načina kako iskoristiti kišni dan", "Bože, kako je divno biti mlad i šašav", "Kreativni momci"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

 

"Pecanje" u bazenčiću

Ulice Obrenovca su juče bile potopljene, ali to jednom stanovniku ove beogradske opštine nije zasmetalo ni najmanje.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "serbialive_beograd", muškarac je seo u bazenčić, stavio naočare, praveći se da je na moru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nije mario što oko njega prolaze vozila. Čak je za potrebe uživanja u stilu velikih pecaroša "zabacio" i štap.

Sve vreme pored njega bio je i pas. Nije poznato da li je i on želeo "krug" na improvizovanom čamčiću.

Trčanje kroz poplavljenu ulicu

Momci iz mesta Božurnja u opštini Topola su poplavljenu ulicu iskoristili da kroz nju trče, ali i da u dobroj atmosferi malo zaplivaju.

Njima, po svemu sudeći, nije ništa smetalo kako bi sebi napravili dobru zanimaciju. Očigledno je da se vode dobro poznatim izrazom "Udri brigu na veselje".

"Kad ti život da limun, ti napravi limunadu", "Uvek ćemo biti deca. Najjače", "Ovo samo potvrđuje moju prethodnu izjavu "živeće ovaj narod" "Koji kraljevi"... bili su neki od komentara ispod objave na instagram stranici 192.rs.

Poplave u Srbiji, vanredno stanje u 37 gradova i opština

Obilne padavine koje su zadesile Srbiju dovele su do izlivanja reka i potoka, pa je vanredna situacija proglašena u 37 gradova i opština. Reka je odnela most u Adranima kod Kraljeva pa je saobraćaj na Ibarskoj magistrali prema Čačku u prekidu.

Na snazi crveni meteo alarm, RHMZ izdao upozorenje na padavine

Obilne padavine zadesile su danas Srbiju, pa će u većini zemlje biti pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uglavnom suvo vreme zadržaće se na severozapadu Srbije. U Bačkoj će se razvedriti već pre podne, a u ostatku Vojvodine i u zapadnoj Srbiji delimično razvedravanje se očekuje posle podne i uveče.

Duvaće slab i umeren vetar severozapadni. Najniža temperatura će se kretati 14 stepeni do 17, a najviša od 18 stepeni u južnoj i centralnoj Srbiji do 26 na severozapadu Vojvodine.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura će biti oko 15 stepeni, a najviša oko 21 stepen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading