OVO JE MARKO KOME SE MAJKA IZVINILA PUTEM BILBORDA! Konačno završio Ekonomski fakultet! ŠTA MISLITE, KOLIKO JE STUDIRAO!?

Autor:

Vesti

14.06.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko je studirao Ekonomski fakultet, a tokom školovanja se zaposlio i pauzirao studije, pa je zbog toga njegova majka bila zabrinuta da li će uopšte diplomirati.

OVO JE MARKO KOME SE MAJKA IZVINILA PUTEM BILBORDA! Konačno završio Ekonomski fakultet! ŠTA MISLITE, KOLIKO JE STUDIRAO!?

Foto: printskrin/privatna arhiva

Dijana Majkić Vukušić nije imala veru u istrajnost svog sina Marka da će završiti studije i zato je obećala da će mu se, kada diplomira na Ekonomskom fakultetu, javno izviniti i to ni manje ni više nego putem bilborda, piše Telegraf.rs

- Nije da mu je nešto predstavljalo problem na fakultetu, nego ga je posao poneo jer se tokom studija zaposlio i faktički je pauzirao neko vreme - priča Dijana.

Marko je studirao 12 godina Ekonomski fakultet u Beogradu, pa mu je majka, gubeći veru da će studije ikada privesti kraju, dala jedno obećanje.

- Rekla sam mu: "Ako ga završiš ja ću ti se javno izviniti i to postaviti na bilbord". I zaista, kada je on ispunio svoje obećanje, ispunila sam ga i ja - dodaje Dijana.

Kako kaže, na svog sina je ponosna, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi, piše Telegraf.rs

I, tako je u Beogradu postavljen čuveni bilbord sa natpisom: "Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet".

(Republika/Telegraf.rs)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading