UZ DOSTAVU SREDNJI PRST U LICE! BAHATOST VOLTA NE JENJAVA: Građani šokirani bezobrazlucima kurira - SADA SU PREVRŠILI SVAKU MERU!

Autor:

Vesti

14.06.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sred Beograda, dostavljač kurirske službe Volt, pokazao je srednji prst ženi u lice, zato što je propustila vozilo u saobraćaju.

UZ DOSTAVU SREDNJI PRST U LICE! BAHATOST VOLTA NE JENJAVA: Građani šokirani bezobrazlucima kurira - SADA SU PREVRŠILI SVAKU MERU!

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/Printscreen

Baš kada smo pomislili da nema dalje, ni gore, ni opasnije, ni bezobraznije...Volt je "otključao" novi nivo u svojoj bahatosti, kada je vozaču koji se nalazio iza njega uputio ni manje ni više nego srednji prst.

Besan izraz lica, potpuno okrenut u suprotnu stranu u momentu dok se nalazi na motoru, ispred vozila i jezivi srednji prst slika su i prilika ove kurirske službe koja samo beleži minuse u proteklom periodu.

Naime, tokom današnjeg dana, na društvenim mrežama masovno je podeljeno iskustvo jedne učesnice u saobraćaju.

Kako ona navodi, na društvenoj mreži Instagram, gde je i podelila fotografiju bahatog dostavljača Volta, sve se odigralo u Kruševačkoj ulici u Beogradu, kada je propustila čoveka koji se nalazio ispred nje da skrene.

To je očigledno toliko izrevoltiralo ovog bezobraznika, da ju je vređao i nasrtao na njen auto, navodi ova korisnica Instagrama.

- Vreme je da se stane na put bahatim i bezobraznim dostavljačima!!! Dotični me vređao, psovao, nasrtao na moj auto, jurio... Registarsku oznaku nemam, ali imam lik i molim Volt da reaguje, a u suprotnom će biti angažovani nadležni organi - napisala je uz fotografiju užasnuta žena i dodala:

- A da, ako ste se pitali šta sam to uradila, pa sam iznervirala dotičnog, zamislite, propustila čoveka ispred da skrene. Volt Srbija, vaši zaposleni su slika i prilika vaše kompanije.

Kako veruje, bahati dostavljač ne bi bio toliko bezobziran da se za volanom nalazilo neko drugo lice:

- Videla bih da li bi se tako ponašao da je za volanom bio muškarac.

NEPOČINSTVA KURIRSKIH SLUŽBI

Daleko od toga da je ovo usamljen slučaj, kada govorimo o bezobzirnosti dostavljača kurirskih službi koje ordiniraju Beogradom, a u svemu tome prednjače upravo Voltovi zaposleni, o čemu je u nekoliko navrata pisala Republika.

Da nevolja bude veća, svoju bahatu vožnju kurirske službe ne vide kao problem. Hvale se brzinom isporuke, što je potpuno neutemeljeno, budući da se sve veći broj klijenata žali na to da čeka i po sat vremena, a jedino što im je svojstveno jeste to što po svaku cenu žele da prepreče put, ne zaustavljajući se tako ni na crveno svetlo.

Porudžbina na adresi veoma ubrzo - pisalo je nedavno ispod videa na Wolt Srbija na Tviteru, u kome se vidi kako kurir na motoru Wolt službe propinje na zadnjem točku i vozi po sred ulice.

TUČA SA VOZAČEM AUTOBUSA

Nedavno je internet preplavio snimak na kome se vidi kako se radnik kurirske službe bije sa vozačem autobusa, koji ga je udario vozilom kada mu je naglo preprečio put. Ovi prizori su sve češći na ulicama Beograda, a nije manjkalo ni vesti o povredama dostavljača u saobraćajnim nesrećama.

- Dokle ide bezobrazluk wolt dostavljača? Upravo sam u Novom Sadu prisustvovala događaju u kom je dostavljač bez razloga taksisti razlupao retrovizor, pokazao srednjak i pobegao. Pritom, dostavljač je stajao tamo gde mu je zabranjeno. Sramota! - navodi se na Tviteru.

Još jedna od opasnosti je i ta da se ne obaziru na to da li će pregaziti kućnog ljubimca.

U čemu je fora sa vašim dostavljačima??? Nisu normalni! Lete po trotoarima! Ej! Pre 5 dana jedan na bajsu zamalo da mi ubije psa, danas na motoru od 400cc na sred trotara me lik udario! Da nije pobegao imali biste jednog dostavljača manje - još jedan je od komentara na društvenim mrežama, na kojima pišu i da kuriri tokom vožnje gledaju u telefon.

Koliku opasnost predstavljaju po sve učesnike u saobraćaju pokazuje i to što se oglasio Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji je naveo za medije da postoji ozbiljan problem kada su u pitanju dostavljači na biciklima zato što oni smatraju da za njih ne važe pravila.

Oni žure da dostave što više u odredenom vremenskom periodu, tacnije žure da zarade što više novca. Izuzetno cenim ljude koji se bave tim poslom jer su pitanju vredni momci i devojke. Ali ovde imamo ozbiljan problem. Sa jedne strane je interes zarade, a sa druge imamo interes bezbednosti. Ispada da je u ovom slučaju bezbednost potčinjena zaradi, što ne sme da se desi. Problem je što, dok zarađuju za sebe, ugrožavaju i druge u saobraćaju - navodi Okanović.

KOMENTARI SA TVITERA

- Kako vi rešavate problem psihopata koji rade u dostavama i bahate se po saobraćaju? Ja evo već drugi put u životu mislila da ću da poginem zbog odbeglog ludaka u wolt automobilu.

- Ako još jednom vaš dostavljač naleti na mene biciklom ili projuri kroz pešačku zonu ko muva bez glave, ili prođe na crveno svega mi, počeću da vas snimam i objavljujem. Edukujte vaše dostavljače o pravilima saobraćaja.
 

- Apelujem na Glovo i Wolt Srbija da stave fluoroscentne trake na firmine torbe za dostavu, rizikujete živote svojih dostavljača po ovakvom vremenu. Voze bicikle bez "mačijih očiju", bez upadljivih odela, ne vide se u saobraćaju, poginuće neko.

BEZ ODGOVORA

Na pitanja kako komengtarišu ovu fotografiju i ponašanje zaposlenog u njihovoj kompaniji, prosleđene na zvanični mejl Volta, do objave ovog teksta nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading