Od svadbe napravili viralni spektakl!

Autor:

Vesti

12.06.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

3,2,1-Srbija! O svadbi o kojoj je pričala Srbija, sada bruji ceo Balkan. Mlada je pala u nesvest kada je shvatila da je njena svadbena torta uništena i to od strane tetke.

Od svadbe napravili viralni spektakl!

Foto: 321 Srbija

Ovo je samo jedna od scena video snimka koji je postao viralan za svega nekoliko sati po objavljivanju. Reč je o kampanji za srpski lanac trgovina koji u prvi plan ističe proizvode malih srpskih proizvođača. 

Privredna komora Srbije među prvima je podržala udruživanje trgovačkih lanaca među čijim prioritetima je plasiranje proizvoda malih proizvođača iz Srbije, što kompanija DTL danas jeste. 

DTL (Domaći trgovački lanac), koji predstavlja Udruženje 14 maloprodajnih lanaca širom Srbije, iznenadio je publiku novim TV spotom, koji je u kratkom roku postao pravi hit na društvenim mrežama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 

Ono što ovu reklamu čini posebnom su neobični obrti i komične situacije koje se često dešavaju u svakodnevnom životu. DTL je uspeo da na kreativan način prikaže kako sa preko 780 prodavnica širom Srbije neguje komšijski odnos sa svojim kupcima i predstavlja pravu destinaciju kako za njihove planirane, tako i neplanirane kupovine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading