DA VAM SE NE ŽURI NA MITING?! HAOS U KLINIČKOM CENTRU: Sestre maltretirale polupokretne pacijente na Ortopediji

Autor:

Vesti

25.05.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani koji su se javili redakciji 24sedam, užasnuti nekulturom zaposlenih sestara i osoblja u Kliničkom centru Srbije, izrazili su nevericu i ogorčenje.

DA VAM SE NE ŽURI NA MITING?! HAOS U KLINIČKOM CENTRU: Sestre maltretirale polupokretne pacijente na Ortopediji

Foto: ST/P. DIVAC

Nezapamćen skandal u Kliničkom centru Srbije! Polupokretni pacijenti doživeli su danas niz neprijatnosti kada su se sestre Ortopedije i osoblje zaposleno u KC obrušili na njih dok su tražili medicinsku pomoć:

- Da vam se ne žuri na miting?! Da nećete možda tako jedva pokretni na miting SNS-a?! Gde vam se žuri?! Jeste li iz SNS-a?

Građani koji su se javili redakciji 24sedam, užasnuti nekulturom zaposlenih sestara i osoblja u Kliničkom centru Srbije, izrazili su nevericu i ogorčenje zbog ovako skandaloznog ophođenja prema njima.

- Zar je moguće, vide u kakvom smo stanju došli na Ortopediju, da nas vređaju, ponižavaju i propituju da li smo članovi SNS-a? Je l' se zdravstvena pomoć ukazuje na osnovu političkog opredeljenja? - kaže pacijentkinja koja je doživela pravu torturu na Ortopediji i dodaje:

- Ovo nema nigde! Ovakvo ponižavanje nisam doživela nikada za svog života! Jedva hodam, a oni mi se obraćaju na tako ponižavajući način! Neko od osoblja je prokomentarisao, jasno sam čula: "Došli da ih popravimo da mogu na miting." Sramota!

Drugi pacijent, koji je došao da skine gips s noge, slično se "proveo": "Je l' i ti žuriš na miting SNS-a?"

- Ne znam šta bih rekao, osim da je ova vlast, umesto što je uložila u bolnice i opremu, možda trebalo da uloži u obrazovanje ovih ljudi. Džaba nam sve ovo kad nas ovakvi neguju.

Redakcija 24sedam je uputila mail s pitanjima načelniku Ortopedije i direktoru Kliničkog centra da li su upoznati sa ovim skandaloznim događajem i kakav je njihov stav, kao i koje korake će preduzeti povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Strahinja

25.05.2023 18:32

Uzas, otkud toliko nekulture a primaju plate kao begovi. Vucic dize plate da bi mu se ovako bahatoscu vratilo.

Darija

25.05.2023 18:34

sramota da medicinsko osoblje ovako nešto dozvoljava sebi!

Ivan

25.05.2023 18:41

Krajnje drsko i bezobrazno ponašanje medicinskog osoblja koje mora biti sankcionisano.

Jela

25.05.2023 18:43

Strašno kakvo ponašanje za svaku osudu