Republika u slavu ljubavi: NAGRAĐENE "NAJZALJUBLJENIJE" FOTOGRAFIJE!

Autor:

Vesti

14.02.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagradni foto konkurs je završen! Na adresu redakcije Srpskog telegrafa i Republike stigle su desetine originalnih i lepih fotografija na kojima su naši čitaoci pokazali koliko su zaljubljeni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako je naš zadatak bio malo teži nego što smo očekivali, odlučili smo da povećamo broj nagrada koje su obezbedili Vulkan izdavaštvo, Bambi i Home plus. Čestitamo svim dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se što ste podelili svoju ljubav sa nama.

Najlepšu fotografiju nam je poslao Luka Bijelović, nadamo se da će uživati u Tango apartmanu koji je obezbedio Nirvana Spa Room Relax. Čestitamo zaljubljenom paru! http://www.beogradapartmani.co.rs/tango/

Foto: L. BIJELOVIĆ
1. nagrada - Luka Bijelović

Večeru u restoranu Pomodoro osvojila je Katarina Milovanović sa svojim dečkom, inače redovnim čitaocem Republike od prvog dana. Uz znanje velikih majstora i ljubitelja italijanske kuhinje, Pomodoro će se potruditi da ovaj Dan zaljubljenih bude za pamćenje.

RepublikaFoto: K. MILOVANOVIĆ
2. nagrada - Katarina Milovanović

Treće mesto podelile su dve fotografije, koje su poslale Milica Smiljanić i Ivana Ranisavljević. Za njih je Vulkan izdavaštvo pripremilo najnoviji roman Felisije Jap "Juče" + Raffaello, neodoljivi kremasti dezert sa bademom i kokosom.

Foto: M. SMILJANIĆ
3. nagrada - Milica Smiljanić
RepublikaFoto: I. RANISAVLJEVIĆ
3. nagrada - Ivana Ranisavljević

Dobitnici ostalih nagrada biće kontaktirani putem telefona i spisak će biti naknadno objavljen.

Srećan Dan zaljubljenih!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading